Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως έχει τη λύση, αν γίνει η αποχώρηση του Κουν Αγκουέρο, με τον Ζοάο Φελίξ να είναι ο επικρατέστερος. Οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Κουν Αγκουέρο από την Μάντσεστερ Σίτι είναι αρκετά μοιρασμένες. Απ’ τη μία υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον, όμως κι ο ίδιος έως το τέλος της […]

Η Μάντσεστερ Σίτι φαίνεται πως έχει τη λύση, αν γίνει η αποχώρηση του Κουν Αγκουέρο, με τον Ζοάο Φελίξ να είναι ο επικρατέστερος.

Οι πιθανότητες να αποχωρήσει ο Κουν Αγκουέρο από την Μάντσεστερ Σίτι είναι αρκετά μοιρασμένες. Απ’ τη μία υπάρχουν αρκετές ομάδες που ενδιαφέρονται για εκείνον, όμως κι ο ίδιος έως το τέλος της σεζόν σκέφτεται μονάχα τη Σίτι.

Βέβαια, στο τέλος της σεζόν, το καλοκαίρι, το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται. Η Αγγλική ομάδα όμως έχει και plan b, σε περίπτωση που ο παίκτης φύγει!

Φυσικά, πολλά δημοσιεύματα συνδέουν τον Αγκουέρο με την Μπαρτσελόνα, ενώ αρκετοί, με πρώτο τον Λαπόρτα, ονειρεύονται το δίδυμο Μέσι-Αγκουέρο.

Παρόλα αυτά, σύμφωνα με το Eurosport ο προπονητής των «Πολιτών», Πεπ Γκουαρντιόλα έχει βρει τον παίκτη που θα πάρει τη θέση του Αγκουέρο. Αν και εφόσον αποχωρήσει βεβαίως…

Κι εκείνος είναι ο Ζοάο Φελίξ, που παίζει στην Ατλέτικο Μαδρίτης.

Άλλωστε, στην Ατλέτικο δεν είναι και αρκετά ευχαριστημένοι με εκείνον και την απόδοσή του φέτος. Πολύ πιθανόν λοιπόν να τον αφήσουν να φύγει. Και σύμφωνα με το εν λόγω Μέσο, ίσως τον δούμε στη Σίτι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик