Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει αποφασίσει το δίδυμο της άμυνας που θα παρατάξει την επόμενη σεζόν στην ομάδα, με μία μεταγραφική «βόμβα». Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ως στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Σε Αγγλία, αλλά και Ευρώπη, καθώς φαίνεται πως θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο. Ο τεχνικός του συλλόγου σκέφτεται […]

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ έχει αποφασίσει το δίδυμο της άμυνας που θα παρατάξει την επόμενη σεζόν στην ομάδα, με μία μεταγραφική «βόμβα».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει ως στόχο την επιστροφή στην κορυφή. Σε Αγγλία, αλλά και Ευρώπη, καθώς φαίνεται πως θα τινάξει την μπάνκα στον αέρα στην ερχόμενη μεταγραφική περίοδο.

Ο τεχνικός του συλλόγου σκέφτεται το καλύτερο πλάνο για την ομάδα του, ενώ οι «κόκκινοι διάβολοι» θα πραγματοποιήσουν μεταγραφική «βόμβα».

Ο Βαράν θα είναι εκείνος που θα φορέσει τα κόκκινα, καθώς η Ρεάλ Μαδρίτης έχει αποφασίσει να τον παραχωρήσει. Ο Γάλλος αμυντικός, φέτος συμπληρώνει δέκα χρόνια στην ομάδα της Μαδρίτης, όμως αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν, προτού το συμβόλαιό του ολοκληρωθεί. Κάτι που θα συνέβαινε το 2022.

Ο ίδιος θέλει να αλλάξει παραστάσεις και να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα του. Με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να βρίσκεται πιο κοντά στην απόκτησή του.

Μάλιστα, σκοπεύει να τον δεσμεύσει με ένα πολυετές και αρκετά… παχυλό συμβόλαιο. Με το κόστος της μεταγραφής να φτάνει τα 60 εκατ. ευρώ! Στόχος του Σόλσκιερ είναι να έχει την επόμενη σεζόν, δίδυμο στην άμυνα τους Βαράν και Μαγκουάιρ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι