Ένα περιστατικό από τα σπάνια για ομάδα του Τσόλο, είχαμε χθες στον αγώνα της Ατλέτικο στην Αυστρία με την Σάλτσμπουργκ. Όχι ένας αλλά δύο ποδοσφαιριστές δυσανασχέτησαν ξεκάθαρα εναντίον του προπονητή της Ατλέτικο για την αλλαγή τους. Μαγκιές στον μεγάλο Τσόλο. Δεν γίνεται, και θα το βρείτε μπροστά σας. Γιατί ο Αργεντίνος δεν ξεχνάει ποτέ! Η Ατλέτικο […]

Ένα περιστατικό από τα σπάνια για ομάδα του Τσόλο, είχαμε χθες στον αγώνα της Ατλέτικο στην Αυστρία με την Σάλτσμπουργκ. Όχι ένας αλλά δύο ποδοσφαιριστές δυσανασχέτησαν ξεκάθαρα εναντίον του προπονητή της Ατλέτικο για την αλλαγή τους. Μαγκιές στον μεγάλο Τσόλο. Δεν γίνεται, και θα το βρείτε μπροστά σας. Γιατί ο Αργεντίνος δεν ξεχνάει ποτέ!

Η Ατλέτικο Μαδρίτης είναι αήττητη στα 26 τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα της La Liga, και διατηρεί το μεγαλύτερο αήττητο σερί της ανάμεσα στα πέντε κορυφαία πρωταθλήματα της Ευρώπης. Αλλά και στο Τσάμπιονς Λιγκ πέρασε στην επόμενη φάση ως δεύτερη πίσω από την Μπάγερν μετά το διπλό της Αυστρίας. Η νέα Ατλέτικο βγάζει ομορφιές και είναι το νέο έργο Τσόλο!

H Ατλέτικο Μαδρίτης για πολλά χρόνια είναι έργο Σιμεόνε. Η μπετόν αρμέ σχέση μεταξύ Τσόλο Σιμεόνε και Ατλέτικο, το πενταετές πέρασμα του Αργεντίνου ως παίκτη και τα εννιά χρόνια που βρίσκεται στον πάγκο των “ροχιμπλάνκος” δεν αφήνουν την παραμικρή αμφιβολία ότι η ομάδα της Μαδρίτης είναι έργο και προϊόν δικό του. 

Αλλά σε μια τόσο καλή χρονιά το μόνο δεν θέλει ο τεχνικός των “Ροχιμπλάνκος” είναι να έχει γκίνιες από τους ποδοσφαιριστές. 

Simeone recupera a Saúl y Luis Suárez para Moscú - MADRID ACTUAL

Χθες στον αγώνα της Αυστρίας σε διπλή αλλαγή του “άρχοντα’ Σιμεόνε και με το σκορ να είναι 1-0 υπέρ της ομάδας του, αποφάσισε να αλλάξει δύο ποδοσφαιριστές ταυτόχρονα για να δώσει μεγαλύτερη φρεσκάδα ‘η ότι άλλο είχε στο μυαλό του. Οι Σαούλ Νίγκεθ και Λουίς Σουάρες πήραν εντολή να αποχωρήσουν και τα νεύρα έκανα την εμφάνιση τους. 

Ο πρώτος εκσφενδονίζει ένα μπουκάλι την στιγμή που πήγαινε στις εξέδρες, ενώ ο δεύτερος δεν σταμάτησε να… μουρμουράει στον πάγκο, αλλά ξέρετε επιδεικτικά για να τον δει ο Σιμεόνε. 

Ο Kiko Narváez σχολίασε ζωντανά στο El Larguero ότι μέσα στον αγώνα τα νεύρα ενός ποδοσφαιριστή, αλλά ότι οι δύο ποδοσφαιριστές έπρεπε να δείξουν σεβασμό τόσο στον σύλλογο όσο και στους ποδοσφαιριστές  που σας αντικατέστησαν.

https://www.youtube.com/watch?v=j2tPXVzqAeg

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ