Θα φύγει δεν θα φύγει ο Φρανκ; Θα δείξει, αλλά εντωμεταξύ η ζωή συνεχίζεται στον πλανήτη Τσέλσι με τις ομορφιές του. Μια από αυτές ακούει στο όνομα Λούκας Πιαζόν. Είναι παίχτης της Τσέλσι ακόμα, αλλά έχει να παίξει στους μπλε από το 2012. Μεταγραφή μάλαμα. Βιάστηκαν να κλείσουν την ταλεντάρα τότε. Ο 18χρονος τότε εξτρέμ […]

Θα φύγει δεν θα φύγει ο Φρανκ; Θα δείξει, αλλά εντωμεταξύ η ζωή συνεχίζεται στον πλανήτη Τσέλσι με τις ομορφιές του. Μια από αυτές ακούει στο όνομα Λούκας Πιαζόν. Είναι παίχτης της Τσέλσι ακόμα, αλλά έχει να παίξει στους μπλε από το 2012.

Μεταγραφή μάλαμα. Βιάστηκαν να κλείσουν την ταλεντάρα τότε. Ο 18χρονος τότε εξτρέμ δεν είχε προλάβει καλά καλά να παίξει στην πρώτη ομάδα του βραζιλιάνικου συλλόγου, ωστόσο η Τσέλσι είχε ήδη πειστεί από τις πληροφορίες που είχε συλλέξει για το ταλέντο, έτσι δεν δίστασε να επενδύσει σε αυτό.

Λάμπαρντ σε κίνδυνο – Ο Τούχελ προ των πυλών της Τσέλσι

Το εκπληκτικό είναι πως στο τέλος της ίδιας χρονιάς, ο Πιαζόν πραγματοποίησε και την τελευταία του εμφάνιση με τους ‘μπλε’ του Λονδίνου. Για τα επόμενα 8 χρόνια μέχρι και σήμερα, ο Βραζιλιάνος εξτρέμ εξακολουθούσε να ανήκει στην Τσέλσι, αλλά δίχως να βάλει τη φανέλα της σε ένα έστω επίσημο ματς! Και αυτό γιατί από τον Γενάρη του 2013 άρχισε η περιπλάνηση του στα γήπεδα της Ευρώπης. Ισπανία, Γερμανία, Ιταλία, Ολλανδία και Πορτογαλία. Στα 26 του χρόνια ο Πιαζόν έχει προλάβει να αγωνιστεί σε 4 από τις 5 κορυφαίες λίγκες της Ευρώπης, αλλά και δύο πρωταθλήματα με τη δυναμική της Eredivisie και της Liga NOS.

Ο Αμπράμοβιτς δίνει καταλύματα στους υγειονομικούς για covid-19!

Μετά από τρεις εμφανίσεις, με τελευταία αυτή στις 23/12/2012, επτά δανεισμούς και ένα σπασμένο πόδι, ο παλιότερος παίκτης που ανήκει στο δυναμικό της Τσέλσι -σχεδόν μια δεκαετία- έιναι πλέον στην πόρτα της εξόδου. Όχι για έναν νέο δανεισμό. Αυτή τη φορά για τα καλά. Συνεχίζει να συγκεντρώνει το μεταγραφικό ενδιαφέρον αρκετών συλλόγων, αλλά πιο κοντά βρίσκεται η Ρίο Άβε.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ