Ο Πορτογάλος παίκτης επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, προσπαθώντας ουσιαστικά να σώσει τη Λίβερπουλ… στο τέλος της σεζόν! Μιλάμε για έναν παίκτη που… δεν κόστισε και λίγα στους «κόκκινους». Περίπου 45 εκατομμύρια κόστισε ο Ντιόγκο Ζότα, με τη Γουλβς να πείθεται και να τον παραχωρεί στην Λίβερπουλ. Βέβαια, κάποιοι υποστήριξαν πως η εν λόγω συμφωνία, […]

Ο Πορτογάλος παίκτης επέστρεψε μετά τον τραυματισμό του, προσπαθώντας ουσιαστικά να σώσει τη Λίβερπουλ… στο τέλος της σεζόν!

Μιλάμε για έναν παίκτη που… δεν κόστισε και λίγα στους «κόκκινους». Περίπου 45 εκατομμύρια κόστισε ο Ντιόγκο Ζότα, με τη Γουλβς να πείθεται και να τον παραχωρεί στην Λίβερπουλ.

Βέβαια, κάποιοι υποστήριξαν πως η εν λόγω συμφωνία, ήταν υπερβολική για τα προσόντα του παίκτη. Ειδικά, για το ότι προοριζόταν ως… συμπληρωματικός επιθετικός, καθώς ήδη υπήρχε σταθερή επιθετική τριάδα.

Όμως, η πραγματικότητα διέψευσε, καθώς ο Ζότα ταίριαξε αμέσως στην ομάδα. Σε 17 ματς σκόραρε 9 τέρματα, όμως δεν παίζουν ρόλο μονάχα οι αριθμοί. Η γενικότερη παρουσία του ήταν κομβική, έως τη στιγμή που τραυματίστηκε, δηλαδή τον Δεκέμβριο. Η απουσία του στοίχισε πολύ, καθώς είδαμε πως η Λίβερπουλ κατέρρευσε!

Η επιστροφή στις αρχές Μαρτίου όμως έγινε πραγματικότητα, με την Αγγλική ομάδα να ανεβάζει γενικότερα ρυθμούς. Και τον Ζότα να θέλει να βγάλει τα… κάστανα απ’ τη φωτιά, για την ομάδα του.

Μπορεί ο Ζότα να δώσει τη… ζωντάνια στη Λίβερπουλ, έστω και στο τέλος;

Στην αρχή και τα δύο πρώτα ματς της Λίβερπουλ, ο Ζότα έδειξε λίγο… ανέτοιμος. Όμως, από εκεί κι έπειτα θύμισε τον παλιό καλό εαυτό του. Σκόραρε απέναντι στην «πρώην» Γουλβς, χαρίζοντας το τρίποντο στην ομάδα του.

Επίσης, έδωσε την πάσα για το τέρμα του Σαλάχ για το δεύτερο ματς επί της Λειψίας. Βοηθώντας έτσι να προκριθεί η ομάδα του, στα προημιτελικά του Champions League.

Όσο για τη διακοπή των Εθνικών ομάδων, δεν τον πτόησε ιδιαίτερα, καθώς και με την Εθνική Πορτογαλίας είχε τις επιτυχίες του. Ο Φερνάντο Σάντος του έδωσε την ευκαιρία, με τον ίδιο να την αρπάζει απ’ τα μαλλιά. Σκόραρε τα δύο τέρματα της Πορτογαλίας, απέναντι στη Σερβία (2-2), ενώ βρήκε δίχτυα και επί του Λουξεμβούργου (3-1), δείχνοντας σε τρομερή κατάσταση.

Ο Ζότα φαίνεται πως είναι ο παίκτης που εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της σεζόν. Όσο ο Πορτογάλος «πετάει φλόγες», η Λίβερπουλ μπορεί να ελπίζει έως το τέλος τα χρονιάς.

Στόχοι των «reds» είναι η είσοδος στην τετράδα της Premier League, όσο και η πρόκριση στους «4» του Champions League.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι