Μια ακόμα προσθήκη στις καθυστερήσεις για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ που έχει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς ειδικά στην άμυνα. Μετά τον Μπεν Ντέιβις οι REDS βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σάλκε και για τον Οζάν Καμπάκ. Η Λίβερπουλ σκαρφάλωσε πάνω από Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν στο Top-5 των πλουσιότερων συλλόγων της Ευρώπης, ωστόσο η […]

Μια ακόμα προσθήκη στις καθυστερήσεις για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ που έχει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς ειδικά στην άμυνα. Μετά τον Μπεν Ντέιβις οι REDS βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σάλκε και για τον Οζάν Καμπάκ.

Η Λίβερπουλ σκαρφάλωσε πάνω από Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν στο Top-5 των πλουσιότερων συλλόγων της Ευρώπης, ωστόσο η διοίκηση της αρνείται να πετάξει ένα σωσίβιο στον Γιούργκεν Κλοπ, που κάνει τον… αλχημιστή. Όπως τώρα με την μεταγραφή του Μπεν Ντέιβις.

Η διοίκηση αρνείται να πετάξει σωσίβιο στον Κλοπ, που κάνει τον… αλχημιστή.

Διπλή φαίνεται πως θα είναι τελικά η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής της Λίβερπουλ στο φινάλε της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Μετα τη συμφωνία με την Πρέστον για την απόκτηση του Μπεν Ντέιβις, οι πρωταθλητές Αγγλίας βρίσκονται σε προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Σάλκε για τον Οζάν Καμπάκ.

Σύμφωνα με το «Kicker», η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από δανεισμό του 20χρονου σέντερ μπακ ως το τέλος της σεζόν, με οψιόν αγοράς ύψους 20 εκατ. λιρών.

Το BBC αναφέρει από την πλευρά του ότι, αν και οι δύο σύλλογοι δεν έχουν καταλήξει ακόμη σε συμφωνία, ο Καμπάκ περνάει ήδη από ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις στη Γερμανία, για λογαριασμό της Λίβερπουλ, ώστε να είναι έτοιμος να υπογράψει εντός προθεσμιών, εφόσον η συμφωνία ολοκληρωθεί.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι