Η Λίβερπουλ σκαρφάλωσε πάνω από Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν στο Top-5 των πλουσιότερων συλλόγων της Ευρώπης, ωστόσο η διοίκηση της αρνείται να πετάξει ένα σωσίβιο στον Γιούργκεν Κλοπ, που κάνει τον… αλχημιστή. Όπως τώρα με την μεταγραφή του Μπεν Ντέιβις. Προσθήκη στις καθυστερήσεις για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ που έχει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς ειδικά στην […]

Η Λίβερπουλ σκαρφάλωσε πάνω από Μάντσεστερ Σίτι και Παρί Σεν Ζερμέν στο Top-5 των πλουσιότερων συλλόγων της Ευρώπης, ωστόσο η διοίκηση της αρνείται να πετάξει ένα σωσίβιο στον Γιούργκεν Κλοπ, που κάνει τον… αλχημιστή. Όπως τώρα με την μεταγραφή του Μπεν Ντέιβις.

Προσθήκη στις καθυστερήσεις για την πρωταθλήτρια Αγγλίας, Λίβερπουλ που έχει αρκετά προβλήματα με τραυματισμούς ειδικά στην άμυνα. Αγόρασε από την Πρέστον τον Μπεν Ντέιβις. Ο 25χρονος κεντρικός αμυντικός θα περάσει τη Δευτέρα (1/2) από τις απαραίτητες εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τους «κόκκινους».

Σίγουρα δεν είναι μία προσθήκη από το πάνω ράφι αφού μιλάμε για έναν παίκτη, 25 ετών που έπαιζε στην Τσάμπιονσιπ με τη φανέλα της Πρέστον, έχοντας 19 αγώνες και 1 ασίστ.

Η διοίκηση αρνείται να πετάξει σωσίβιο στον Κλοπ, που κάνει τον… αλχημιστή.

Μετράει 135 συμμετοχές με την Πρέστον και είναι βασικός στην ομάδα της Championship από τη σεζόν 2017-18 και μετά, με τους πρωταθλητές Αγγλίας να συμφωνούν να τον αποκτήσουν καταβάλλοντας 2 εκατομμύρια λίρες και παραχωρώντας ως δανεικό τον 19χρονο Ολλανδό Σεπ φαν ντεν Μπεργκ.

Ο αρχηγός είναι καλός και σε αυτή τη θέση αλλά λείπει και ο Φαμπίνιο, ο οποίος επίσης παίζει πλέον στο κέντρο της άμυνας ενώ είναι ξανά τραυματίας ο Μάτιπ και είναι άγνωστο το πότε θα επιστρέψει. Φυσικά δεν υπολογίζουμε τους Φαν Ντάικ και Γκόμες, οι οποίοι είναι εκτός εδώ και μήνες.

O Ντέιβις από το 2001 ανήκει στην Πρέστον αλλά όλα αυτά τα χρόνια έχει παίξει ως δανεικός και σε Γιορκ, Τρανμίρ, Σάουθπορτ, Νιούπορτ, Φλίντγουντ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ