Η Λίβερπουλ έχει καταλήξει για τον προσωρινό αντικαταστάτη του Τζόελ Μάτιπ. Αυτός είναι ο Αμερικάνος ποδοσφαιριστής της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς Άαρον Λονγκ,  Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι η Λίβερπουλ θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει τον κατάλληλο στόπερ που ψάχνει στη μεταγραφική περίοδο. Και ίσως τον βρήκε. Στο πρόσωπο του Άαρον Λονγκ της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς φέρεται να βρίσκει τον προσωρινό αντικαταστάτη […]

Η Λίβερπουλ έχει καταλήξει για τον προσωρινό αντικαταστάτη του Τζόελ Μάτιπ. Αυτός είναι ο Αμερικάνος ποδοσφαιριστής της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς Άαρον Λονγκ

Ο Γιούργκεν Κλοπ παραδέχτηκε ότι η Λίβερπουλ θα εξαντλήσει τα περιθώρια για να βρει τον κατάλληλο στόπερ που ψάχνει στη μεταγραφική περίοδο. Και ίσως τον βρήκε.

Στο πρόσωπο του Άαρον Λονγκ της Νιου Γιορκ Ρεντ Μπουλς φέρεται να βρίσκει τον προσωρινό αντικαταστάτη του Τζόελ Μάτιπ η Λίβερπουλ, η οποία σκέφτεται τον δανεισμό μικρής διάρκειας του 28χρονου κεντρικού αμυντικού.

Οι «κόκκινοι» είδαν το βράδυ της Πέμπτης (28/1) κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την Τότεναμ, τον κεντρικό αμυντικό τους να τραυματίζεται σοβαρά. Με τις πρώτες εκτιμήσεις να κάνουν λόγο για ζημιά στους αστράγαλούς του, κάτι που θα τον αφήσει εκτός δράσης για τουλάχιστον ενάμιση μήνα.

Αυτό οδηγεί την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ στην αναζήτηση μίας προσωρινής λύσης, την οποία φαίνεται πως βρήκε στο πρόσωπο του διεθνούς Αμερικανού στόπερ, ο οποίος δεν έχει αγωνιστεί ποτέ εκτός της πατρίδας του. Να σημειωθεί ότι το συμβόλαιο του Λονγκ με την ομάδα του εκπνέει τον Δεκέμβριο του 2021.

Αν αυτό συμβεί, ο διεθνής με την Τeam USA (18 συμ./3 γκολ) Λονγκ, θα παίξει για πρώτη φορά στην καριέρα του εκτός ΗΠΑ .

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик