Τελικά αποδείχτηκε σοβαρός ο τραυματισμός στην προπόνηση με την Εθνική Αγγλίας για τον Τζο Γκόμεζ και το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ προχώρησε άμεσα με χειρουργείο για το πρόβλημα με τον τένοντα στο αριστερό του γόνατο. Δύσκολα να προλάβει να επανέλθει μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος. Η ατυχία έχει χτυπήσει για τα καλά την Λίβερπουλ αφού […]

Τελικά αποδείχτηκε σοβαρός ο τραυματισμός στην προπόνηση με την Εθνική Αγγλίας για τον Τζο Γκόμεζ και το ιατρικό επιτελείο της Λίβερπουλ προχώρησε άμεσα με χειρουργείο για το πρόβλημα με τον τένοντα στο αριστερό του γόνατο. Δύσκολα να προλάβει να επανέλθει μέχρι την λήξη του πρωταθλήματος.

Η ατυχία έχει χτυπήσει για τα καλά την Λίβερπουλ αφού μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Φαν Ντάικ έκανε αμάν να βρει λύση εκ των έσω με τον Φαμπίνιο, και πάνω που έδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει, τραυματίστηκε. Και σειρά πήρε ο Γκόμεζ που τραυματίστηκε στην προπόνηση με την Εθνική Αγγλίας και ο βασικός και αναντικατάστατος κεντρικός αμυντικός του Κλοπ βγήκε εκτός.

Ο Γκόμεζ είχε κληθεί από τον Σάουθγκειτ για τους επόμενους αγώνες και κατά την διάρκεια της προπόνησης τραυματίστηκε και αποχώρησε από την αποστολή της Εθνικής και αναγκάστηκε να μπει στο χειρουργείο για για διορθωθεί το πρόβλημα του τένοντα στο αριστερό του γόνατο. Η επέμβαση πήγε καλά αλλά ο ποδοσφαιριστής θα χάσει σχεδόν ολόκληρο το πρωτάθλημα.

Το σίγουρο είναι ότι μετα τους Φαν Ντάικ, Φαμπίνιο και Γκόμεζ ο Κλοπ θα πρέπει να κοιτάξει να βρει “λαγό” από τις ακαδημίες της ομάδας. Σίγουρα η θέση του κεντρικού αμυντικού στην Λίβερπουλ μοιάζει καταραμένη την φετινή χρονιά. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Λίβερπουλ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι