Οτι οι νερατζούρι έχουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας είναι κάτι που πρέπει να έχουν καταλάβει όλοι πλέον, αφού έχει δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι μια τρύπα 250 εκ που πρέπει να κλείσει άμεσα. Πόσο άμεσα; Μέχρι τα τέλη Μαρτίου. Λεπτές οι ισορροπίες στην Ίντερ αφού ο Ζιανγκ Τζιντόνγκ πρέπει να […]

Οτι οι νερατζούρι έχουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας είναι κάτι που πρέπει να έχουν καταλάβει όλοι πλέον, αφού έχει δημιουργηθεί ολόκληρο θέμα τις τελευταίες εβδομάδες. Αλλά το μεγάλο πρόβλημα είναι μια τρύπα 250 εκ που πρέπει να κλείσει άμεσα. Πόσο άμεσα; Μέχρι τα τέλη Μαρτίου.

Λεπτές οι ισορροπίες στην Ίντερ αφού ο Ζιανγκ Τζιντόνγκ πρέπει να εξασφαλίσει, για τον Αντόνιο Κόντε και τους παίκτες ηρεμία, αλλά μέχρι τα τέλη Μαρτίου να βρει 250 εκ για να μην έχουμε καταστάσεις ΚΡΑΧ στους νερατζούροι.

Οπως και να έχει, η Ιντερ  χρειάζεται λεφτά και ο Αντόνιο Κόντε με τους παίκτες του χρειάζονται ηρεμία. Και είναι υποχρέωση του  με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, και τα δύο…

Αγωνιστικά μόνη πρώτη και χαμόγελα για όλους τους φίλους της ομάδας.Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια φαγούρας μέχρι η Ίντερ να διεκδικεί πολύ δυνατά το σκουντέτο. Η ομάδα του Κόντε φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα, το αποδεικνύει από την αρχή της χρονιάς, μαζί με τα όποια λάθη μπορεί να έχουν γίνει.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζιανγκ Τζιντόνγκ

Και το τεράστιο ντέρμπι με την Μίλαν είναι το μόνο που σκέφτονται οι φίλοι της ομάδας, αλλά στην διοίκηση τρέχουν και δεν φτάνουν για το οικονομικό πρόβλημα, που είναι έτοιμο να πνίξει την ομάδα.

Η Ιντερ θα πρέπει να έχει βρει μέχρι τέλη Μαρτίου ένα ποσό κοντά στα 250 εκατ. ευρώ και αυτό δεν είναι εύκολο. Βασικά, με την κατάσταση που επικρατεί, είναι αδύνατο. Εσοδα στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν ενώ η Suning έχει πολύ σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας. Αρα; Αρα, θα πρέπει να τα καταφέρει σε μία από τις δύο διαπραγματεύσεις της.  Μία με την BC Partners και μία με την Bain Capital. Μία από αυτές τις δύο διαπραγματεύσεις, λοιπόν, θα πρέπει να στεφθεί με επιτυχία.

Με την BC Partners οι συζητήσεις αφορούν στην πώληση του κλαμπ. Το επενδυτικό fund με έδρα την Αγγλία προσφέρει 750 εκατ. ευρώ και η Suning ζητάει 1 δισ. ευρώ. Η διαφορά, επομένως, είναι μεγάλη. Η λύση που εξετάζεται, σύμφωνα με τα νεότερα ρεπορτάζ, είναι η εξής: Να κλείσει το deal στα 750 εκατ. ευρώ και από εκεί και πέρα η BC Partners να δώσει κι άλλα λεφτά στη Suning σε περίπτωση επίτευξης κάποιων αποτελεσμάτων. Να μειωθεί έτσι η οικονομική διαφορά τους, δηλαδή.

Με την Bain Capital οι συζητήσεις αφορούν σε δανεισμό. Βασικά, το να αναλάβει η Bain Capital να πληρώσει ότι πρέπει να πληρωθεί άμεσα από τα χρέη και παράλληλα να δανείσει 150-200 εκατ. ευρώ. Το εμπόδιο που υπάρχει σε αυτές τις συζητήσεις προς το παρόν, σύμφωνα με τους Ιταλούς, είναι οι εγγυήσεις που δεν μπορεί να δώσει η Suning. Θα μπορούσαν, ενδεχομένως, να είναι μετοχές του κλαμπ, ένα ποσοστό δηλαδή, αλλά είναι αμφίβολο αν η Bain Capital Credit θέλει να ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι