Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Γιουβέντους για τα όσα έχει πετύχει, ενώ υπάρχει κι η αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου! Είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης που έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε στο χορτάρι αυτήν την εποχή! Έχει πετύχει τα πάντα, δεν σταματάει να σκοράρει, αλλά και να έχει φιλοδοξίες, παρά […]

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της Γιουβέντους για τα όσα έχει πετύχει, ενώ υπάρχει κι η αποκάλυψη σχετικά με το μέλλον του Πορτογάλου!

Είναι ίσως ο κορυφαίος παίκτης που έχουμε την τύχη να απολαμβάνουμε στο χορτάρι αυτήν την εποχή! Έχει πετύχει τα πάντα, δεν σταματάει να σκοράρει, αλλά και να έχει φιλοδοξίες, παρά τα όσα έχει γευτεί στην καριέρα του.

Ο λόγος για τον Πορτογάλο σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο ίδιος βραβεύτηκε από τον πρόεδρο της «γηραιάς κυρίας», Αντρέα Ανιέλι.

Έλαβε μια φανέλα της Γιουβέντους, με τον αριθμό 770 (τα γκολ του) και τη λέξη «GOAT» (Greatest Of All Time). Αυτό συνέβη λίγα λεπτά πριν την έναρξη της αναμέτρησης πρωταθλήματος επί της Μπενεβέντο.

Μάλιστα, αυτήν τη βδομάδα παρέλαβε και το βραβείο του καλύτερου παίκτη της Serie A για την περσινή σεζόν.

Στην Ιταλική ομάδα θεωρούν, όπως φυσικά και πολλοί άλλοι, τον Πορτογάλο ως τον κορυφαίο όλων. Και βέβαια, τον έχουν στην «φαρέτρα» τους.

Κριστιάνο Ρονάλντο: Η αποκάλυψη του Παράτιτσι για το μέλλον του στη Γιούβε!

Η Γιουβέντους ηττήθηκε από την Μπενεβέντο, όμως η αποκάλυψη ήρθε μετά το τέλος της αναμέτρησης, από το στόμα του Φάμπιο Παράτιτσι.

Βέβαια, ένα από τα πιο φλέγοντα ζητήματα είναι το τι μέλλει γενέσθαι με το θέμα παραμονής ή όχι του Ρονάλντο.

Τα πράγματα, ειδικά μετά τον αποκλεισμό της «γηραιάς κυρίας» από την Πόρτο για το Champions League, έδειχναν να γέρνουν προς την αποχώρηση του Πορτογάλου.

Όμως, τα πράγματα άλλαξαν!

Ο Παράτιτσι δήλωσε στο Sky Italia τα εξής: «Αποφασίσαμε να κρατήσουμε τον Κριστιάνο Ρονάλντο. Είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο κι θα μείνει σε εμάς».

Μετά απ’ αυτές τις δηλώσεις λοιπόν, περισσεύουν τα σενάρια περί αποχώρησης από το Τορίνο.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ