Η Κάθριν Μαγιόρκα, γυναίκα που κατηγόρησε για βιασμό-παρενόχληση τον Κριστιάνο Ρονάλντο, του ζητά 64 εκατομμύρια ευρώ! Οι εφημερίδες Mirror, Sun, Record κάνουν μια τρομερή αποκάλυψη, για τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο ίδιος κατηγορείται για βιασμό και παρενόχληση, στις 13 Ιουνίου του 2009 σε ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας. Η εν λόγω γυναίκα που […]

Η Κάθριν Μαγιόρκα, γυναίκα που κατηγόρησε για βιασμό-παρενόχληση τον Κριστιάνο Ρονάλντο, του ζητά 64 εκατομμύρια ευρώ!

Οι εφημερίδες Mirror, Sun, Record κάνουν μια τρομερή αποκάλυψη, για τον σούπερ σταρ της Γιουβέντους, Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο ίδιος κατηγορείται για βιασμό και παρενόχληση, στις 13 Ιουνίου του 2009 σε ξενοδοχείο στο Λας Βέγκας.

Η εν λόγω γυναίκα που φέρεται να έχει υποστεί τον βιασμό, του ζητά 64 εκατ. ευρώ για οδύνη και ταλαιπωρία. Η Αμερικανίδα πρώην μοντέλο και ο Πορτογάλος σταρ είχαν έρθει σε εξωδικαστικό συμβιβασμό το 2010.

Η ίδια είχε κατηγορήσει τον Ρονάλντο πως την ανάγκασε να έρθει σε σεξουαλική επαφή μαζί του, δίχως τη συναίνεσή της, όταν εκείνη ήταν 25 ετών. Τότε μάλιστα, της είχε δώσει 375.000 δολάρια «εξαγοράζοντας» τη σιωπή της.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο απ’ την πλευρά του είχε αρνηθεί κατηγορηματικά τον ισχυρισμό αυτόν. Ο Πορτογάλος παίκτης, τότε 24 ετών, βρισκόταν στο Λας Βέγκας σε διακοπές με τον γαμπρό και τον ξάδελφό του.

Στοιχεία δεν υπήρχαν που να μπορούν να αποδείξουν τους ισχυρισμούς της κοπέλας, σύμφωνα με τους εισαγγελείς της κομητείας του Κλαρκ.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κριστιάνο Ρονάλντο

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ