H Ιντερ έχασε την ευκαιρία να βρεθεί σε τελικό για άλλη μια σεζόν. Είναι ενδεικτικό πως τελευταία φορά διεκδίκησε και κατέκτησε το Κύπελλο το 2011. Αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση από τον χθεσινό αγώνα ήταν μια χειρονομία από την πλευρά του Κόντε. Οι νερατζούρι είχαν δώσει ένα καλό “χτύπημα” στη Γιούβε στο πρωτάθλημα, αλλά η […]

H Ιντερ έχασε την ευκαιρία να βρεθεί σε τελικό για άλλη μια σεζόν. Είναι ενδεικτικό πως τελευταία φορά διεκδίκησε και κατέκτησε το Κύπελλο το 2011. Αλλά αυτό που έκλεψε την παράσταση από τον χθεσινό αγώνα ήταν μια χειρονομία από την πλευρά του Κόντε.

Οι νερατζούρι είχαν δώσει ένα καλό “χτύπημα” στη Γιούβε στο πρωτάθλημα, αλλά η πρωταθλήτρια μετά από εκείνη την ΄ήττα αφυπνίστηκε και πήρε για τα καλά μπρος. Στον πρώτο αγώνα ήταν προσωπική υπόθεση του Κριστιάνο που πήρε την κατάσταση στα “πόδια” του. Σήμερα η Ίντερ δεν τα κατάφερε να κάνει την μεγάλη ανατροπή και η Γιούβε πέρασε στον μεγάλο τελικό.

Ο Μάουρο Ικάρντι κρατά ακόμα κακία στην Ίντερ για τον τρόπο που του φέρθηκε και αυτό φάνηκε από το like που έκανε σε ανάρτηση της Γιουβέντους.

Κάποτε ήταν καλά φιλαράκια Κόντε και Ανιέλι ειδικά τα χρόνια που ο Κόντε ήταν ποδοσφαιριστής στην Βέκια Σινιόρα και έγιναν αυτοκόλλητοι όταν ο Ανιέλι τον έκανε προπονητή το 2011. Αλλά το καλοκαίρι του 2014 η ατάκα που έμεινε στην ιστορία από την πλευρά του Αντόνιο για τα «10 ευρώ σε εστιατόριο των 100» έφερε το τέλος των καλών σχέσεων. Από τότε ούτε να βλέπει ο ένας τον άλλο.

Άντε γ@μ#σου, μίλα τώρα μ@λ@κ@“, έλεγε σε έξαλλη κατάσταση ο Ανιέλι.

Πολλά νεύρα είχαμε ανάμεσα σε Κόντε και Ανιέλι. Ο προπονητής της Ίντερ και ο πρόεδρος της Γιούβε είχαν χοντρό λεκτικό επεισόδιο.  Στο ημίχρονο του αγώνα  με τον Κόντε να πηγαίνει προς τα αποδυτήρια και ξαφνικά κάνει χαρακτηριστική χειρονομία προς την εξέδρα των επισήμων. Με αποδέκτη τον Ανιέλι.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν