Δεν πήγε καλά το βράδυ της Τρίτης για την Ίντερ και όπως σε όλες τις οικογένειες μετά από μια ζημιά, λέγονται πολλά. Το ζητούμενο όμως είναι από ποιους λέγονται και για ποιους χτυπάει η καμπάνα. Οι νερατζούρι είχαν δώσει ένα καλό “χτύπημα” στη Γιούβε στο πρωτάθλημα, αλλά η πρωταθλήτρια μετά από εκείνη την ΄ήττα αφυπνίστηκε […]

Δεν πήγε καλά το βράδυ της Τρίτης για την Ίντερ και όπως σε όλες τις οικογένειες μετά από μια ζημιά, λέγονται πολλά. Το ζητούμενο όμως είναι από ποιους λέγονται και για ποιους χτυπάει η καμπάνα.

Οι νερατζούρι είχαν δώσει ένα καλό “χτύπημα” στη Γιούβε στο πρωτάθλημα, αλλά η πρωταθλήτρια μετά από εκείνη την ΄ήττα αφυπνίστηκε και πήρε για τα καλά μπρος. Ο σημερινός αγώνας ήταν προσωπική υπόθεση του Κριστιάνο που πήρε την κατάσταση στα “πόδια” του. «Χτύπησε» δύο φορές, μία με πέναλτι στο 26’ και μία με σούπερ κλέψιμο και εκτέλεση στο 35’ κι έτσι απλά η Γιουβέντους ανέτρεψε το «Derby D’Italia» κόντρα στην Ίντερ.

Είχαμε ατάκες, δηλώσεις και πραγματάκια που ξεχώρισαν από το στρατόπεδο των νερατζούροι.

ΒΙΔΑΛ: «Το Νο22 πάντα… Βγαίνει πάντα το Νο22»

ΚΟΝΤΕ: «Εγώ δεν κοιτάω να δω τι κάνουν όταν βγαίνουν οι παίκτες. Εγώ παίρνω τις αποφάσεις και οι παίκτες πρέπει να τις δέχονται. Τελεία»

Η αλήθεια σε αυτήν την περίπτωση είναι ότι το «βγαίνει πάντα το Νο22», που είπε ο Βιδάλ, δεν είναι λάθος. Ο Χιλιανός ήταν βασικός σε 19 αγώνες την φετινή περίοδο και στα 14 από αυτά έγινε αλλαγή. 

Κόντε για Σάντσες: «Εδωσε το μάξιμουμ, αλλά μπροστά την εστία πρέπει να είναι πιο αποτελεσματικός γιατί οι αριθμοί για τους επιθετικούς είναι αμείλικτοι. Και οι δικοί του αριθμοί πρέπει να είναι καλύτεροι».

Η συνέχεια αναμένεται με ενδιαφέρον για την Ιντερ, που δεν έχει την πολυτέλεια να εξαιρεί σημαντικά εργαλεία. Χρειάζονται όλοι στην κούρσα τίτλου. Αρκεί οι ποδοσφαιριστές άσχετα από τα ονόματα τους να είναι σε καλή κατάσταση.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι