Εκτός της προσπάθειας για την επαναφορά στον δρόμο των επιτυχιών η Άρσεναλ για την φετινή χρονιά, κοιτάζει και την επόμενη ημέρα και ετοιμάζεται να αρπάξει από την Μπαρτσελονα τον ταλαντούχο Κύριο Ρίκαρντ Πουτς. Αποτελεί ένα από τα «διαμάντια» στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τον Ρίκι Πουτς στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον νέο […]

Εκτός της προσπάθειας για την επαναφορά στον δρόμο των επιτυχιών η Άρσεναλ για την φετινή χρονιά, κοιτάζει και την επόμενη ημέρα και ετοιμάζεται να αρπάξει από την Μπαρτσελονα τον ταλαντούχο Κύριο Ρίκαρντ Πουτς.

Αποτελεί ένα από τα «διαμάντια» στην ακαδημία της Μπαρτσελόνα. Ο λόγος για τον Ρίκι Πουτς στο πρόσωπο του οποίου βλέπουν τον νέο Ινιέστα στον σύλλογο της Βαρκελώνης.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα transfermarkt.com, ο Πουτς αυτήν την χρονική περίοδο κοστολογείται περίπου 25 εκατ. ευρώ, κάτι που σημαίνει ότι το ποσό αυτό είναι πέντε φορές μεγαλύτερο από την αξία του το 2018, όταν είχε κάνει τα πρώτα του βήματα με την κ19 του συλλόγου.

Πρόσφατα, ο τεχνικός διευθυντής της ΑρσεναλΕντού, εξηγούσε σε ανοικτή συζήτηση με τους οπαδούς, ότι η ομάδα έχει ανάγκη από έναν δημιουργικό μέσο. Καθώς λοιπόν χρήματα για μεταγραφές δεν υπάρχουν, φαίνεται να στρέφεται στην αγορά για κάποιον δανεικό και το ενδιαφέρον βρίσκεται στη Βαρκελώνη και στον Ρίκι Πουτς.

Ο 21χρονος Ισπανός δεν υπολογίζεται από τον Ρόναλντ Κούμαν και ο Μικέλ Αρτέτα θα ήθελε τον συμπατριώτη του στο ρόστερ καί σίγουρα  θα έχει καλύτερες ευκαιρίες απ ότι στην Μπαρτσελόνα. Το συμβόλαιο του λήγει το καλοκαίρι και από την 1η Ιανουαρίου ο παίκτης μπορεί να συζητήσει με όποια ομάδα θέλει.

https://youtu.be/C1GpSBQqU1o

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Άρσεναλ

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν