Διεθνή

Κόμπι Μπράιαντ: Φαντασμαγορική είσοδο στο Hall of Fame!

Κόμπι Μπράιαντ: Φαντασμαγορική είσοδο  στο Hall of Fame! | sports365.gr

Μπήκε στο Hall of Fame! Με ένα βίντεο που τιμά την μνήμη του, την καριέρα αλλά και την είσοδο του στο Hall of Fame το NBA τίμησε τον Κόμπι Μπράιαντ. Μετά από παραπάνω από έναν χρόνο  από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα το αστέρι των παρκέ Κόμπι Μπράιαντ μπήκε στο Hall of Fame. Ένα βίντεο γεμάτο […]

Μπήκε στο Hall of Fame!

Με ένα βίντεο που τιμά την μνήμη του, την καριέρα αλλά και την είσοδο του στο Hall of Fame το NBA τίμησε τον Κόμπι Μπράιαντ.
Μετά από παραπάνω από έναν χρόνο  από το τραγικό αεροπορικό δυστύχημα το αστέρι των παρκέ Κόμπι Μπράιαντ μπήκε στο Hall of Fame.

Ένα βίντεο γεμάτο στιγμές επιτυχίας από μία καριέρα συνολικά 20 χρόνων. Με διάρκεια 465 λεπτά το NBA έκανε μια αναδρομή στις πιο ξεχωριστές στιγμές από την καριέρα του Κόμπι Μπράιαντ.

Με την σύζυγό του Βανέσα Μπράιαντ αλλά και το είδωλο του Μάικλ Τζόρνταν να παραβρίσκονται εκεί. Μία  τιμητική και συγκινητική στιγμή με την είσοδο του Κόμπι Μπράιαντ στο Hall of Fame.

Στο βίντεο συμπεριλήφθηκαν και ατάκες των Φιλ Τζάκσον ,Τζέρι Γουέστ, , Άλεν Άιβερσον, Ρέι Αλεν,  ΛεΜπρόν Τζέιμς, Σακίλ Ο’Νιλ, και Στιβ Νας.

Ήταν αναμφίβολα ένας ξεχωριστός τρόπος το NBA να τιμήσει το ξεχωριστό παίκτη. Αν και δεν βρίσκεται στην ζωή το όνομα του θα μείνει ανεξίτηλο στην ιστορία του μπάσκετ.

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετe να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας και θα διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε ΕΔΩ: [ΚΛΙΚ].

Μην ξεχνάτε να κάνετε Subscribe και στο νέο κανάλι μας στο YouTube [Κλικ ΕΔΩ] για να είστε μπροστά σε όλες τις εξελίξεις στα Spoiler. Το Spoiler TV ήρθε για να μείνει…

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για ΝΒΑ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα