Μετά τη συντριβή της Τσέλσι επί της Γουέστ Μπρομ, τα εσωτερικά προβλήματα χειροτέρεψαν, καθώς υπήρχαν έντονοι τσακωμοί μεταξύ παικτών. Η Τσέλσι ηττήθηκε εντός έδρας από τη Γουέστ Μπρομ, για την Premier League (2-5). Σίγουρα, το σκορ προβλημάτισε άπαντες στους «μπλε», όμως τα προβλήματα συνεχίστηκαν. Συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Ριούντιγκερ και ο Κέπα Αριθαμπαλάγα αντάλλαξαν εκτός από […]

Μετά τη συντριβή της Τσέλσι επί της Γουέστ Μπρομ, τα εσωτερικά προβλήματα χειροτέρεψαν, καθώς υπήρχαν έντονοι τσακωμοί μεταξύ παικτών.

Η Τσέλσι ηττήθηκε εντός έδρας από τη Γουέστ Μπρομ, για την Premier League (2-5). Σίγουρα, το σκορ προβλημάτισε άπαντες στους «μπλε», όμως τα προβλήματα συνεχίστηκαν.

Συγκεκριμένα, ο Αντόνιο Ριούντιγκερ και ο Κέπα Αριθαμπαλάγα αντάλλαξαν εκτός από αρκετά… γαλλικά και σπρωξιές στην προπόνηση. Μάλιστα, ως «πυροσβέστης» ο Γερμανός τεχνικός, Τόμας Τούχελ έδιωξε τους δύο παίκτες από την προπόνηση, στέλνοντάς τους στα αποδυτήρια!

Αφορμή του τσακωμού στάθηκε μια άσκηση με κοντινές αποστάσεις, με τον Ριούντιγκερ να κάνει ένα σκληρό μαρκάρισμα στον Αριθαμπαλάγα, και τον δεύτερο να αντιδράει αρκετά έντονα. Μετέπειτα ακολούθησε ο διαξιφισμός των δύο. Οι παίκτες δεν ηρεμούσαν, με τον Ριούντιγκερ σε χειρότερη κατάσταση, με τον Τούχελ να τον στέλνει στα αποδυτήρια, πέντε λεπτά πριν το τέλος της προπόνησης.

Ο 28χρονος αμυντικός στη συνέχεια, φέρεται να ζήτησε συγγνώμη από τον 26χρονο τερματοφύλακα. Με τον τεχνικό της Τσέλσι να μένει ικανοποιημένος με την εξέλιξη.

Όμως, σύμφωνα με δημοσίευμα της Telegraph δεν ήταν το μόνο περιστατικό έντασης στην Τσέλσι. Καθώς και οι Αθπλικουέτα-Τζέιμς είχαν έναν λεκτικό καβγά στα αποδυτήρια, μετά την ήττα-σοκ από την Γουέστ Μπρομ.

Αφορμή για αυτόν τον καβγά ήταν η ευθύνη που έφερε ο Άγγλος μπακ, σε ένα από τα γκολ που δέχτηκαν οι «μπλε».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ