Το τάκλιν αυτοθυσίας του Πρεσνέλ Κιμπεμπέ στο ντέρμπι κορυφής Λιλ – Παρί ήταν όλα τα λεφτά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μια φάση που θα είναι ξεχωριστή για πάντα στην ζωή του ποδοσφαιριστή της Παρί.  Στην αγωνιστική του Σαββατοκύριακου στην Ligue1 το πιο σημαντικό παιχνίδι έγινε στο Σταντ Πιέρ-Μορόι ανάμεσα σε Λιλ και Παρί Σεν […]

Το τάκλιν αυτοθυσίας του Πρεσνέλ Κιμπεμπέ στο ντέρμπι κορυφής Λιλ – Παρί ήταν όλα τα λεφτά το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Μια φάση που θα είναι ξεχωριστή για πάντα στην ζωή του ποδοσφαιριστή της Παρί.

 Στην αγωνιστική του Σαββατοκύριακου στην Ligue1 το πιο σημαντικό παιχνίδι έγινε στο Σταντ Πιέρ-Μορόι ανάμεσα σε Λιλ και Παρί Σεν Ζερμέν που όπως φάνηκε προτίμησαν να μην ρισκάρουν το παραμικρό, μένοντας στο 0-0. Λίγες οι αξιόλογες φάσεις, η Παρί είχε τις καλύτερες ευκαιρίες στο ματς με Ντι Μαρία και Κεν αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει και να πάρει τη νίκη, αλλά ξεχώρισε το μαγικό τάκλιν αυτοθυσίας του Κιμπεμπέ.

Με αυτό το αποτέλεσμα οι γηπεδούχοι είναι με τη Λιόν στην κορυφή σε ισοβαθμία, ενώ οι πρωταθλητές παραμένουν σε απόσταση αναπνοής, χωρίς φυσικά να έχουν χάσει το παραμικρό στη διεκδίκηση του τίτλου.

Presnel Kimpembe produces incredible defending for PSG vs Lille despite being injured | GiveMeSport

Πιο συγκεκριμένα ο Πρεσνέλ και ενώ βρισκόμαστε στα τελευταία παιδιά του παιχνιδιού και σε μια αντεπίθεση της Λιλ με 4 ποδοσφαιριστές που δείχνει να εξελίσσεται σε σίγουρο γκολ για την γηπεδούχο, αλλά ο Κιμπεμπέ που παρακολουθούσε την φάση, κάλυψε σωστά το βάθος, αν και έδειχνε να μην πατάει καλάμε κάποιον μυϊκό τραυματισμό που είχε εμφανιστεί λίγο νωρίτερα, και συνεχίζει με ότι του έχει μείνει και σταματάει κυριολεκτικά με ένα τάκλιν σωτήριο τον ποδοσφαιριστή τής Λιλ. Χαρακτηριστικό ότι αμέσως μετά από αυτήν την φάση βγήκε από τον αγώνα.

Μπορεί να μην είναι ο καλύτερος αμυντικός του κόσμου, μπορεί να έχει να φάει ακόμη πολλά ψωμιά, αλλά ο νεαρός Γάλλος έκανε επίδειξη των δυνατοτήτων. Αυτό που έκανε ξεχωριστή αυτήν την στιγμή, είναι πως ένιωσε «τσίμπημα» στο τρέξιμο αλλά ωστόσο συνέχισε κανονικά την προσπάθειά του. Όπως είπε και ο ίδιος, «έφαγε μία για την ομάδα».

https://twitter.com/AstuteBall_/status/1340781027355144192

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ