Πλέον, είναι ο κορυφαίος σκόρερ της φετινής Lique 1 και ένας εκ των σούπερ σταρ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως μικρός… είχε δεχτεί έντονη κριτική. Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο. Καθώς επίσης και ένας εκ των πιο περιζήτητων επιθετικών στον κόσμο. Όμως, δεν ήταν πάντοτε στρωμένη με ροδοπέταλα η ζωή […]

Πλέον, είναι ο κορυφαίος σκόρερ της φετινής Lique 1 και ένας εκ των σούπερ σταρ στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, όμως μικρός… είχε δεχτεί έντονη κριτική.

Ο Κιλιάν Εμπαπέ αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών στον κόσμο. Καθώς επίσης και ένας εκ των πιο περιζήτητων επιθετικών στον κόσμο. Όμως, δεν ήταν πάντοτε στρωμένη με ροδοπέταλα η ζωή και η ποδοσφαιρική καριέρα του.

Ο ίδιος, έδειξε το τεράστιο ταλέντο του στη Μονακό, κάτι που έκανε τη Παρί Σεν Ζερμέν να τον αποκτήσει. Τινάζοντας την… μπάνκα στον αέρα για πάρτη του!

Ο Εμπαπέ, σε 150 ματς έχει… σκίσει τα δίχτυα, με 120 τέρματα! Ενώ φέτος μετράει 30 σε όλες τις διοργανώσεις με την Παρί, όντας ο τρίτος σκόρερ της, πίσω από τον Ζλάταν Ιμπραϊμοβιτς και τον Έντισον Καβάνι.

Όμως, την ώρα που η Παρί προσπαθεί να τον «ψήσει» να παραμείνει στο Παρίσι, ο ίδιος ο Εμπαπέ αποκάλυψε κάτι, σε σχετική συνέντευξη.

Στα πρώτα του βήματα, μόνο παραγωγικός φορ δεν ήταν…

Ο Κιλιάν Εμπαπέ είπε χαρακτηριστικά στην επίσημη ιστοσελίδα της UEFA: Για μεγάλο διάστημα στις ομάδες Νέων, έλεγαν πως δεν πετύχαινα αρκετά γκολ, αλλά κοιτούσα την προβολή μου. Στο ποδόσφαιρο στις μέρες μας, πρέπει να στέλνεις την μπάλα στα δίχτυα.

Καθώς επίσης και για να σκοράρεις αρκετά, θα πρέπει να εξασκείσαι αναλόγως για να το πετύχεις. Θα πρέπει και να δουλεύεις αρκετά στην προπόνηση».

Ο Γάλλος σταρ συνέχισε με νόημα: «Όταν υποφέρεις κανείς δεν μπορεί να σε σηκώσει. Θα πρέπει να είσαι πνευματικά δυνατός. Και να κάνεις τα πάντα για να δείξεις πως μπορείς να μετακινήσεις βουνά.

Όταν βγαίνω στον αγωνιστικό χώρο, λέω στον εαυτό μου πως θα δίνω πάντα τον καλύτερο εαυτό μου».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Κιλιαν Μπαπε

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ