Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να τα πηγαίνει θαυμάσια στο πρωτάθλημα της La Liga, αλλά ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα πρέπει να ξεχάσει τον χρήσιμο Τριπιέρ για τους επόμενους 2,5 μήνες αφού ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο το έχει με τον τζόγο όπως φαίνεται. Το καλοκαίρι του 2019, ο Κίεραν Τρίπιερ κατηγορήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό πάνω μεταγραφή του […]

Η Ατλέτικο Μαδρίτης μπορεί να τα πηγαίνει θαυμάσια στο πρωτάθλημα της La Liga, αλλά ο Ντιέγκο Σιμεόνε θα πρέπει να ξεχάσει τον χρήσιμο Τριπιέρ για τους επόμενους 2,5 μήνες αφού ο ποδοσφαιριστής της Ατλέτικο το έχει με τον τζόγο όπως φαίνεται.

Το καλοκαίρι του 2019, ο Κίεραν Τρίπιερ κατηγορήθηκε για παράνομο στοιχηματισμό πάνω μεταγραφή του στην Ατλέτικο Μαδρίτης. Ο διεθνής μπακ είχε στοχοποιηθεί από την FA για ύποπτη δραστηριότητα που παρέβαινε τους κανόνες στοιχηματισμού για ποδοσφαιριστή, αν και ο ίδιος διέψευσε τη συμμετοχή του σε κάτι τέτοιο, είτε για προσωπικό συμφέρον είτε για κέρδος τρίτων.

Ο 30χρονος παίκτης ήταν αντιμέτωπος με την αθλητική δικαιοσύνη σχετικά με στοιχηματισμό τον Ιούλιο του 2019, τον ίδιο μήνα που έφυγε από την Τότεναμ για να υπογράψει στους “ροχιμπλάνκος” αντί 20 εκατ. λιρών. Ο Τρίπιερ φέρεται να παραβίασε τους ίδιους κανόνες με τον πρώην ποδοσφαιριστή της Τσέλσι και της Λίβερπουλ, Ντάνιελ Στάριτζ, ο οποίος είχε δώσει πληροφορίες στοιχηματισμού για τη δική του επόμενη μεταγραφή, για την επόμενη ομάδα δηλαδή στην οποία θα έπαιζε.

Από τις 7 διαφορετικές κατηγορίες που αντιμετώπιζε, αποδείχθηκε ένοχος στις τέσσερις και του επιβλήθηκε τιμωρία απαγόρευσης συμμετοχής σε οποιαδήποτε ποδοσφαιρική δραστηριότητα για τις επόμενες 10 εβδομάδες και πρόστιμο 70.000 λιρών. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για La Liga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ατλέτικο Μαδρίτης

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν
Ποδόσφαιρο

Θέλει να «δέσει» τον Τεό Ερναντές η Μίλαν