Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά φταίνε όλα  και όλοι ψάχνουν να βρουν τη ρίζα του κακού. Η  “Corriere della Sera” σε δημοσίευμα της κάνει αναφορά εναντίον του Κριστιάνο ότι με την σύμφωνη γνώμη του Πίρλο ο Κριστιάνο διαλέγει αγώνες, με αφορμή τον αγώνα με την Μπενεβέντο που ήταν καλά αλλά δεν ακολούθησε την αποστολή. […]

Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά φταίνε όλα  και όλοι ψάχνουν να βρουν τη ρίζα του κακού. Η  “Corriere della Sera” σε δημοσίευμα της κάνει αναφορά εναντίον του Κριστιάνο ότι με την σύμφωνη γνώμη του Πίρλο ο Κριστιάνο διαλέγει αγώνες, με αφορμή τον αγώνα με την Μπενεβέντο που ήταν καλά αλλά δεν ακολούθησε την αποστολή.

Πετάει βαθμούς η Γιουβέντους και μάλιστα με αδύναμους αντιπάλους, όπως και με την Μπενεβέντο. Φαίνεται ότι τελικά η απουσία και το πνεύμα νικητή του Κριστιάνο έλλειψαν από την πρωταθλήτρια, και θα πρέπει ο Πίρλο να είναι αρκετά προβληματισμένος με την ομάδα του που ακόμα είναι μακριά από τον καλό εαυτό της.

Ο Πορτογάλος σταρ δεν αγωνίστηκε για λόγους ξεκούρασης, δεν ήταν ούτε τιμωρημένος, ούτε τραυματίας και η Γιούβε έχασε βαθμούς για 2η φορά κόντρα σε νεοφώτιστη και πλέον είναι στο -3 από την κορυφή και την Μίλαν.

Η Γιουβέντους δεν κατάφερε να φύγει με το διπλό από την έδρα της Μπενεβέντο και δεν είναι η πρώτη φορά που την φετινή χρονιά δεν μπορεί να κερδίσει ομαδες κάτω από την μεση του βαθμολογικού πίνακα. Προβληματισμός και η φετινή Βέκα Σινιόρα έχει χάσει την δυναμική της και όλοι οι αντίπαλοι, ακόμα και οι κατά πολύ χαμηλότερου επιπέδου πιστεύουν ότι μπορούν να την κοντράρουν. Δεν τρομάζει πια, και αυτό θα αποδειχθεί μπούμερανγκ για το σκουντέτο.

Pirlo e Ronaldo: Juve, patto tra campioni per il decimo scudetto - La Gazzetta dello Sport

Η κριτική προς το πρόσωπο του Αντρέα Πίρλο είναι πλέον ανοιχτή και το κλίμα έχει αρχίσει να χαλάει στην Βέκα Σενιόρα. Η αλήθεια είναι ότι όποτε δεν παίζει ο Ρονάλντο σχεδόν σε όλους τους αγώνες η Γιουβέντους έχασε βαθμούς. Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα, επέλεξε από μόνος του να μην αγωνιστεί στον αγώνα του Σαββάτου, για να είναι φρέσκος στον αγώνα με τη Ντιναμό Κιέβου.

Σε μια πολύ περίεργη και πολύ δύσκολη χρονιά εξαιτίας του κορονοϊού, λογικό είναι ο Πορτογάλος να κάνει διαχείριση δυνάμεων και δουλεύει πάνω σε ένα προγραμματισμό σε συμφωνία με τον προπονητή του. Ο στόχος του είναι στο κατάλληλο σημείο της σεζόν αν είναι πανέτοιμος με μεγάλη προτεραιότητα η κατάκτηση του Τσάμπιονς Λιγκ. Άλλωστε όλοι στην ομάδα ζουν και αναπνέουν για την κορυφή της Ευρώπης έστω και αν αυτό αποδειχθεί εναντίον του τίτλου στην Ιταλία.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι