Από όποια οπτική και εάν το δει κανείς το θέμα του Μέσι με την Μπαρτελόνα, θα καταλήξει ότι με την υπάρχουσα περιρρέουσα ατμόσφαιρα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις εκλογές, το γυαλί όχι απλώς έχει ραγίσει, αλλά έχει σπάσει. Από την άλλη ο Πεπ είχε συμφωνήσει μαζί του από το καλοκαίρι, και ένας από τους λόγους της […]

Από όποια οπτική και εάν το δει κανείς το θέμα του Μέσι με την Μπαρτελόνα, θα καταλήξει ότι με την υπάρχουσα περιρρέουσα ατμόσφαιρα και ανεξαρτήτως αποτελέσματος στις εκλογές, το γυαλί όχι απλώς έχει ραγίσει, αλλά έχει σπάσει. Από την άλλη ο Πεπ είχε συμφωνήσει μαζί του από το καλοκαίρι, και ένας από τους λόγους της ανανέωσης του στην Σίτι είναι και η πολύ πιθανή συνεργασία τους.

Πολλά έχουν συμβεί στις προηγούμενες ημέρες που αν τα δούμε προσεκτικά θα καταλήξουμε στο ίδιο συμπέρασμα. Η απόφαση του Λιονέλ είναι οριστική και απλά περιμένει να περάσει ο χρόνος.

Ο Ρόναλντ Κούμαν προέβη σε μια παράξενη κίνηση και άφησε εκτός αποστολής για τον αγώνα με την Ντινάμο Κιέβου, τον Λιονέλ Μέσι κάτι που άφησε ερωτηματικά. Με την Ατλέτικο Μαδρίτης ο Μέσι ήταν ουσιαστικά εκτός αγώνα και ο Αργεντινός σούπερ σταρ βρίσκεται ίσως και στην πιο δύσκολη φάση της καριέρας του.

Η απόδοσή του είναι πολύ κάτω από ότι μας έχει συνηθίσει ο μεγάλος αυτός ποδοσφαιριστής, και η όλη συμπεριφορά  το τελευταίο διάστημα του  Μέσι, δίνει τροφή σενάρια επί σεναρίων. Το σίγουρο είναι και με τον Κούμαν δεν είναι καλά τα πράγματα, ενώ είναι ξεκάθαρος ο πόλεμος με τον Γκριενζμάν, που μάλιστα πήραν θέση και οι οπαδοί της ομάδας πρόσφατα.

Μα είναι να απορεί κανείς, ότι υπάρχουν ορισμένοι που λένε – άκουσον, άκουσον – ότι ο Λιονέλ “μάγος” Μέσι δεν ήθελε τον Αντουάν, τον Γκριεζμάν στην Μπαρτσελόνα. Αν είναι δυνατόν, και τι άλλο θα ακούσουμε σε αυτήν την ζωή. Και γιατί να τον θέλει θα πούμε εμείς;

Πολύ πρόσφατα σε ένα πρωτοφανές ξέσπασμα μπροστά στην κάμερα δήλωσε πως «κουράστηκα να φταίω μόνο εγώ για όλα στην Μπαρτσελόνα».

Τελικά η αποχώρηση του από την Μπαρτσελόνα δείχνει να είναι η μοναδική λύση.

https://twitter.com/MessiScored/status/1330910398829244420

Είναι πια ξεκάθαρο ότι ο Μέσι δεν είναι όπως παλιά στην Μπαρτσελόνα. Σαν να βρίσκεται πνευματικά αλλού. Το καλοκαίρι μένει ελεύθερος και μπορεί να πάει όπου θέλει. Αν θέλει. Αλλά η Σίτιτου έχει έτοιμη πρόταση για να ξεχάσει την Καταλονία και να γίνει κάτοικος στο νησί. Δεκαετές πλάνο συνεργασίας με απολαβές που προκαλούν.

Μπορεί ο Πεπ για τα μάτια του κόσμου να κάνει διπλωματικές δηλώσεις όπως πρόσφατα στο SKYSPORTS του τύπου καλό είναι ο Μέσι να κλείσει την καριέρα του στην Μπαρτσελόνα, αλλά…βάζει και στο τέλος το αλλά γιατί ξέρει προφανώς πολύ καλά.

Αλλά οι New York Times με νέο δημοσίευμα και με πολύ κατηγορηματικό τρόπο τονίζουν ότι οι ¨πολίτες” θέλουν να κάνουν το μπαμ το καλοκαίρι με τον Αργεντίνο Σούπερ σταρ. Έχουν έτοιμη μάλιστα την πρόταση που είναι ουσιαστικάένα δεκαετές πλάνο συνεργασίας

Σύμφωνα με δημοσίευμα του skysports οι “πολίτες” είναι ‘έτοιμοι να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις με την διοίκηση της Μπαρτσελόνα για να αποχτήσουν από τον Ιανουάριου τον Λιονέλ Μέσι!

Φυσικά όλα γίνονται με την σύμφωνη γνώμη του Αργεντινού σούπερ σταρ.

Πως να κρατήσεις έναν ποδοσφαιριστή που εδώ και καιρό έχει πάρει την απόφαση του;

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Σίτι

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ