Σαν το παλιό καλό κρασί ο Κριστιάνο. Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Κριστιάνο στο ποδόσφαιρο, που έφτασε τα 750 γκολ στην μεγάλη καριέρα του. Παίζει κάποια από αυτά να μοιάζουν. Ναι. Αλλά να βρούμε με διαφορετικές ομάδες να έχει πετύχει ΚΑΡΜΠΟΝ ΓΚΟΛ; Και ο Αϊνστάιν είχε απόλυτο δίκιο…. Ο Πορτογάλος, που είναι πρώτος σκόρερ στην […]

Σαν το παλιό καλό κρασί ο Κριστιάνο. Συνεχίζει να γράφει ιστορία ο Κριστιάνο στο ποδόσφαιρο, που έφτασε τα 750 γκολ στην μεγάλη καριέρα του. Παίζει κάποια από αυτά να μοιάζουν. Ναι. Αλλά να βρούμε με διαφορετικές ομάδες να έχει πετύχει ΚΑΡΜΠΟΝ ΓΚΟΛ; Και ο Αϊνστάιν είχε απόλυτο δίκιο….

Ο Πορτογάλος, που είναι πρώτος σκόρερ στην ιστορία του Champions League και πλέον είναι θέμα χρόνου να γίνει ο πρώτος σκόρερ γενικά στην ιστορία του αθλήματος. Τα 750 γκολ ήρθαν σε 1.028 ματς με Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης, Γιουβέντους, Εθνική Πορτογαλίας.

Τρέλα είναι να κάνεις ακριβώς το ίδιο πράγμα ξανά και ξανά αλλά να περιμένεις διαφορετικά αποτελέσματα». Το ρητό του Albert Einstein που ο Κριστιάνο Ρονάλντο φαίνεται να το ακολουθεί φανατικά. Τουλάχιστον όσον αφορά την ποδοσφαιρική του καριέρα.

Σε αυτό το βιντεο θα δείτε τον Κριστιάνο να σκοράρει με τη φανέλα των Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης; και Γιουβέντους γκολ που δεν μοιάζουν απλά μεταξύ τους. Χωρίς να είμαστε καθόλου υπερβολικοί είναι ολόιδια. Αν δεν μας πιστεύετε, μπορείτε να το δείτε με τα ίδια τα ματάκια σας  σε αυτή την απίστευτη συλλογή. Ουσιαστικά βάζει τα γκολ στη σειρά και σε διπλή οθόνη. Στο τέλος του video είμαι σίγουρος ότι θα τρίβετε τα μάτια σας.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα