Λεβαντόφσκι και Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο Λέβα συνεχίζει καυτός από την περσινή χρονιά, αλλά και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για την Ντόρτμουντ ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ή μάλλον όχι για όλα. […]

Λεβαντόφσκι και Χάλαντ και το μυαλό μας πηγαίνει στα γκολ. Σε πολλά γκολ. Ο Λέβα συνεχίζει καυτός από την περσινή χρονιά, αλλά και ο Νορβηγός με την συχνότητα που σκοράρει για την Ντόρτμουντ ήδη είναι ο καλύτερος νέος επιθετικός και ο Νο1 μεταγραφικός στόχος για τα μεγάλα κλαμπ της Ευρώπης. Ή μάλλον όχι για όλα. Εκτός από ένα….

Για την ακρίβεια ο πρόεδρος της ομάδας της Βαυαρίας, Καρλ-Χάινς Ρουμενίγκε σε πρόσφατη δηλώσεις του έπειτα από ερώτηση που του έγινε για πιθανή μεταγραφή του Νορβηγού στην Μπάγερν τους άφησε παγωτό όλους.

Είπε ο θρύλος του Γερμανικού ποδοσφαίρου:

«Δεν τον χρειαζόμαστε. Δεν μπορεί να κάνει τη διαφορά στην ομάδα. Αφού στη θέση του έχουμε τον Λεβαντόφσκι. Πάντως, είναι κτήνος»

Η εικόνα ίσως περιέχει: 1 άτομο, υπαίθριες δραστηριότητες

Ο παλιός είναι αλλιώς

Ο Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι, δικαιωματικά, ψηφίστηκε ως ο καλύτερος παίκτης της περυσινής σεζόν στο Champions League (και, επί της ουσίας, κατ’ επέκταση στην Ευρώπη) από την UEFA. Με τέτοιο Λεβαντόφσκι τα ρεκόρ είναι θέμα χρόνου να σπάσουν σε Μπουντεσλίγκα και Ευρώπη. Σε κάθε αγώνα σκοράρει, και αποτελεί είδηση πια, όταν δεν σκοράρει ο μεγάλος αυτός επιθετικός. Ανέβηκε ακόμα περισσότερο στην κατάταξη των κορυφαίων σκόρερ του Τσάμπιονς Λιγκ. Το να σκοράρει δεν αποτελεί είδηση, ούτε καν να βάλει δύο γκολ σε ένα αγώνα. Στα τρία οκ, και στα τέσσερα λέμε κλασικός, Λεβαντόφσκι. 

Και ο νέος είναι ωραίος

Έρλινγκ τα πήρες όλα και έφυγες. Σπάει όλα τα ρεκόρ και συνεχίζει να προκαλεί με τις επιδόσεις του, όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Ο Νορβηγός επιθετικός έφτασε τα δεκαέξι σε 12 συμμετοχές στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση και είναι το πιο γρήγορο πιστόλι της διοργάνωσης. Αλλά και τα 17 σε 13 αγώνες στην σεζόν που τρέχουμε! ότι και να πούμε για τον νεαρό Νορβηγό είναι λίγο, και όλα τα τοπ κλαμπ σφάζονται στα πόδια του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπάγερν

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ντόρτμουντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик
mostbet-ru-serg

Теннис Cегодня » Лайвскор, Результаты, Ставки И Статистик