Η Τσέλσι του Ενγκολό Καντέ βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Champions League, με τον Γάλλο να έχει τη δυνατότητα να… τερματίσει το ποδόσφαιρο! Είναι σίγουρα ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών μέσων των τελευταίων χρόνων. Ο Γάλλος κατάφερε να κρατήσει μόνος του το κέντρο της Ρεάλ και να δώσει ό,τι παραπάνω μπορούσε για την πρόκριση της […]

Η Τσέλσι του Ενγκολό Καντέ βρίσκεται στον μεγάλο τελικό του Champions League, με τον Γάλλο να έχει τη δυνατότητα να… τερματίσει το ποδόσφαιρο!

Είναι σίγουρα ένας εκ των κορυφαίων αμυντικών μέσων των τελευταίων χρόνων. Ο Γάλλος κατάφερε να κρατήσει μόνος του το κέντρο της Ρεάλ και να δώσει ό,τι παραπάνω μπορούσε για την πρόκριση της Τσέλσι στον τελικό.

Εκεί οι «μπλε» θα βρουν απέναντι στον αγγλικό «εμφύλιο» τη Μάντσεστερ Σίτι.

Ο Καντέ είναι έτοιμος να σηκώσει ακόμη μια μεγάλη κούπα. Μόλις σε πέντε χρόνια έχει καταφέρει να τραβήξει τα φώτα πάνω του, από το… πουθενά! Και έχει κατακτήσει τα πάντα!

Από την πρώτη του σεζόν με τη Λέστερ, έως και σήμερα, έχει κατακτήσει όλα τα τρόπαια, πλην εκείνο του Champions League.

Έχει ένα πρωτάθλημα με τις «αλεπούδες» (και τι πρωτάθλημα…).

Με την Τσέλσι έχει κατακτήσει ένα πρωτάθλημα Αγγλίας, ένα FA Cup κι ένα Europa League. Το 2018 έφτασε στην κορυφή του κόσμου με τη Γαλλία, στα γήπεδα της Ρωσίας. Μάλιστα, το σημαντικό και αξιοθαύμαστο παράλληλα είναι πως είχε σημαντικότατο ρόλο σε αυτές τις κατακτήσεις.

Και έγιναν όλα αυτά μέσα σε πέντε χρόνια, με διαφορετικούς προπονητές!

Πλέον, για να «λυτρωθεί» μένει να κατακτήσει το βαρύτιμο τρόπαιο της Ευρώπης, έχονταςΕΓ την ευκαιρία στις 29 του μήνα να το καταφέρει. Πόσο εύκολο βέβαια θα είναι, απέναντι στην αρμάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα, είναι άλλη υπόθεση. Όμως, αν το καταφέρει, θα έχει… τερματίσει το ποδόσφαιρο!  

Και τι σας έχουμε;

Για όλους εσάς, που θέλετε να μαθαίνετε πρώτοι τις εξελίξεις στο survivor και είστε κολλημένοι με το Facebook. Μπορείτε καθημερινά να επισκέπτεστε την νέα σελίδα μας. Να διαβάζετε αποκλειστικά για spoiler. Φυσικά για τα πάντα (Survivor, Master Chef, Φάρμα, House of Fame,Battle of the Couples, και τις αγαπημένες σας τηλεοπτικές σειρές). Μπορείτε να την επισκεφτείτε εδώ[Κλικ ΕΔΩ]

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του παρόντος άρθρου, χωρίς αναφορά, με ενεργό σύνδεσμο (linkSports365.gr

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ