Γιουβέντους και Λάτσιο σε περιπετειες από το πουθενά. Μπουφόν και Ιντσάγκι είπαν τα Γαλλικά τους πολύ δυνατά και ο εισαγγελέας αποφάσισε να ασχοληθεί με την περίπτωση τους, και η καμπάνα έρχεται από το πουθενά.  Ο εισαγγελέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αφού ο πρόεδρος Γκαμπριέλε Γκραβίνα προανήγγειλε ότι θα κάνει έρευνα, αυτός ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα […]

Γιουβέντους και Λάτσιο σε περιπετειες από το πουθενά. Μπουφόν και Ιντσάγκι είπαν τα Γαλλικά τους πολύ δυνατά και ο εισαγγελέας αποφάσισε να ασχοληθεί με την περίπτωση τους, και η καμπάνα έρχεται από το πουθενά. 

Ο εισαγγελέας της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, αφού ο πρόεδρος Γκαμπριέλε Γκραβίνα προανήγγειλε ότι θα κάνει έρευνα, αυτός ανακοίνωσε ότι έχει ξεκινήσει έρευνα για τους Μπουφόν και Ιντσάγκι. Ο λόγος; Εβρισαν κατά τη διάρκεια αγώνων.

Συγκεκριμένα, ο τερματοφύλακας της Γιουβέντους κατηγορείται ότι είπε μια βλάσφημη φράση προς συμπαίκτη του στον εκτός έδρας αγώνα με την Πάρμα τον Δεκέμβριο, ενώ ο προπονητής της Λάτσιο κατηγορείται ότι είπε μια βλάσφημη φράση προς τους παίκτες του στον αγώνα κυπέλλου, επίσης, κόντρα στην Πάρμα στις αρχές του μήνα.

Σύμφωνα με όσα γράφουν οι Ιταλοί, αμφότεροι απειλούνται με ποινή μιας αγωνιστικής και αν όντως είναι έτσι, τότε ίσως η συγκεκριμένη κίνηση του εισαγγελέα να μην καλός οιωνός για Ιμπραΐμοβιτς και Λουκάκου, γιατί αν υπάρχει τέτοια ευαισθησία για κάτι που μπορεί να ειπώθηκε ανάμεσα σε δύο συμπαίκτες ή ανάμεσα σε προπονητή και παίκτες του χωρίς κανείς να καταλάβει τίποτα εκείνη τη στιγμή, μοιάζει αρκετά πιθανό να υπάρχουν… άγριες διαθέσεις για τον Σουηδό της Μίλαν και τον Βέλγο της Ιντερ.

Η έρευνα για τους Μπουφόν και Ιντσάγκι θα γίνει επειδή ακούστηκαν οι βλάσφημες φράσεις τους μέσω της τηλεόρασης αφού τα γήπεδα είναι άδεια, οπότε επίσης μοιάζει αρκετά πιθανό να γίνει όντως χρήση του βίντεο, όπως έγραψαν και τα ιταλικά ΜΜΕ, για Ιμπραΐμοβιτς και Λουκάκου.

Πηγή: Italians

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι