Η Γιουβέντους στο ντέρμπι με την Μίλαν είχε στείλει μηνυμα, στην συνέχεια κατέκτησε το Σούπερ Καπ και στο καμπιονάτο συνεχίζει να πλησιάζει στην κορυφή και στο κύπελλο κάνει επέλαση. Μπροστά της σήμερα βρέθηκε η Σαμπντόρια και την ξεπέταξε με 2-0 και συνεχίζει να γεμίζει με άγχος τους αντιπάλους της στην κούρσα για το σκουντέτο. Μπολόνια […]

Η Γιουβέντους στο ντέρμπι με την Μίλαν είχε στείλει μηνυμα, στην συνέχεια κατέκτησε το Σούπερ Καπ και στο καμπιονάτο συνεχίζει να πλησιάζει στην κορυφή και στο κύπελλο κάνει επέλαση. Μπροστά της σήμερα βρέθηκε η Σαμπντόρια και την ξεπέταξε με 2-0 και συνεχίζει να γεμίζει με άγχος τους αντιπάλους της στην κούρσα για το σκουντέτο.

Εικόνα

Μπολόνια – Γιουβέντους 0 – 2

Διατηρήθηκε σε απόσταση επτά βαθμών απ’ την κορυφή η Γιουβέντους (με ματς λιγότερο) μετά τη νίκη της στη Γένοβα επί της Σαμπντόρια. Η ομάδα του Αντρέα Πίρλο επικράτησε 2-0 και με αυτή την… επαγγελματική νίκη έκανε τη δουλειά της, στην προσπάθεια να μένει κοντά και να κάνει την κίνησή της για διατήρηση του τίτλου

Το τέρμα που «έσπασε» την ισορροπία της αναμέτρησης σημείωσε ο Φεντερίκο Κιέζα. Ο νεαρός βρήκε δίχτυα μετά από ασίστ του Αλβάρο Μοράτα κι έτσι διαμορφώθηκε το 0-1.

Η «γηραιά κυρία» διαχειρίστηκε το υπέρ της σκορ με τον τρόπο που γνωρίζει και στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ράμσεϊ ήταν αυτός που έκανε το 2-0 για τους «μπιανκονέρι»! Αποτέλεσμα που ήταν και το τελικό.

Με τη νίκη της η Γιουβέντους έφτασε τους 39 βαθμούς και βρίσκεται στην 3η θέση, όντας στο -7 απ’ την πρώτη Μίλαν που έχει ένα ματς περισσότερο. Απ’ την άλλη η Σαμπντόρια έμεινε στους 26 και τη 10η θέση.

https://twitter.com/BestOfSerieA/status/1355590742098534412

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι