Απίστευτο φινάλε στο πρωτάθλημα Βραζιλίας. Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου, αυτό που έπαθε η Ιντερνασιονάλ στον αγώνα φινάλε που θα έκρινε τον τίτλο. Απίστευτο το τέλος, και δεν ήταν για καρδιακούς. Ένα γκολ που ακυρώθηκε για λίγα εκατοστά στέρησε από την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 42 χρόνια. Τελευταία φορά που πανηγύρισαν […]

Απίστευτο φινάλε στο πρωτάθλημα Βραζιλίας. Ούτε στον χειρότερο εχθρό σου, αυτό που έπαθε η Ιντερνασιονάλ στον αγώνα φινάλε που θα έκρινε τον τίτλο. Απίστευτο το τέλος, και δεν ήταν για καρδιακούς.

Ένα γκολ που ακυρώθηκε για λίγα εκατοστά στέρησε από την Ιντερνασιονάλ του Πόρτο Αλέγκρε το πρώτο πρωτάθλημα μετά από 42 χρόνια. Τελευταία φορά που πανηγύρισαν την κατάκτηση του Campeonato Brasileirao, οι «κόκκινοι» ήταν στο μακρινό 1979.

Η Ιντερνασιονάλ δεν πήρε το πρωτάθλημα στη Βραζιλία για πρώτη φορά έπειτα από 42 χρόνια, καθώς στο 90+7′ δεν της μέτρησε γκολ το VAR ως οφσάιντ.

Συγκλονιστικό ήταν το φινάλε στο φετινό ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα της Βραζιλίας, καθώς η Ιντερνασιονάλ έχασε τον τίτλο για ένα γκολ που δεν της μέτρησε στο 90+7’.

Την ίδια στιγμή η πρωτοπόρος Φλαμένγκο ηττήθηκε από τη Σαο Πάουλο με 2-1 και η ομάδα του Πόρτο Αλέγκρε που ήταν στο 0-0 με την Κορίνθιανς ήθελε απλά τη νίκη για να πάρει τον πρώτο της τίτλο μετά το 1979.

Στο πρώτο μέρος, κέρδισαν πέναλτι αλλά μέσω VAR ο διαιτητής πήρε την απόφαση του πίσω και μετά σκόραραν όμως και πάλι το VAR δεν τους άφησε να πανηγυρίσουν.

Τα χειρότερα όμως δεν είχαν έρθει.

Στο 90+7’ βγήκε μια σέντρα από αριστερά και ο αρχηγός της ομάδας Εντενίλσον με προβολή έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, δίνοντας το έναυσμα για έξαλλους πανηγυρισμούς.

​Όμως, ο βοηθός σήκωσε τη σημαία και υπέδειξε οφσάιντ, με το VAR να δείχνει πως όντως το γκολ έστω και οριακά ήταν αντικανονικό λόγω οφσάιντ.

Έτσι, η Φλαμένγκο κατέκτησε και πάλι τον τίτλο με διαφορά ενός βαθμού και για έναν ακόμη χρόνο η Ιντερνασιονάλ έμεινε με το «αχ»…

https://www.youtube.com/watch?v=kj4Kv8ZQVsg

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ