Σοκ προκάλεσε στους φίλους της Ίντερ η είδηση που δημοσίευσε η Ιταλική  Gazzetta dello Sport για την οικονομική κατάστασή της. Οι νερατζούρι έχουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας και δεν ήταν άσχετο με την πρόσφατη πρόταση εξαγοράς. Σε αναμονή για την απάντηση στην πρόταση εξαγοράς Οτι οι νερατζούρι έχουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας δεν είναι κάτι νέο άλλωστε, […]

Σοκ προκάλεσε στους φίλους της Ίντερ η είδηση που δημοσίευσε η Ιταλική  Gazzetta dello Sport για την οικονομική κατάστασή της. Οι νερατζούρι έχουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας και δεν ήταν άσχετο με την πρόσφατη πρόταση εξαγοράς.

Σε αναμονή για την απάντηση στην πρόταση εξαγοράς

Οτι οι νερατζούρι έχουν σοβαρό πρόβλημα ρευστότητας δεν είναι κάτι νέο άλλωστε, αφού έχουμε αναφέρει αναλυτικά τις τελευταίες εβδομάδες όλα όσα γίνονται σε διοικητικό επίπεδο, με τις προσπάθειες της Suning να βρει επενδυτή, είτε ως συμπαίκτη είτε ακόμη και για να του πουλήσει το πλεοψηφικό πακέτο των μετοχών.

Παράλληλα, πριν λίγες μέρες είχαμε γράψει για το γεγονός ότι οι παίκτες της Ιντερ παραμένουν απλήρωτοι επί μήνες, αλλά σύντομα η κατάσταση θα βελτιωθεί κάπως. Στη συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου που έγινε την Πέμπτη μέσω τηλεδιάσκεψης, αφού ο πρόεδρος Στίβεν Ζιανγκ παραμένει στην Κίνα, δόθηκαν διαβεβαιώσεις ότι η ιδιοκτησία θα σεβαστεί τις προθεσμίες σε ό,τι αφορά την καταβολή μισθών.

Μπέπε Μαρότα: Eπιβεβαίωσε ότι υπάρχει το ενδεχόμενo αλλαγής ιδιοκτησίας!

Η Ιντερ θα πρέπει ως τις 16 Φεβρουαρίου, με βάση τη συμφωνία που είχε γίνει με τους παίκτες, να πληρώσει τους μισθούς για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο του 2020 και ο Ζιανγκ ενημέρωσε τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου ότι θα γίνει αυτό που πρέπει. Από εκεί και πέρα, σε ό,τι αφορά τους μισθούς Νοεμβρίου και Δεκεμβρίου, οι οποίοι επίσης δεν έχουν δοθεί, θα γίνει προσεχώς νέα συζήτηση της διοίκησης με τους ποδοσφαιριστές, από τους οποίους θα ζητηθεί να κάνουν κι άλλη υπομονή και να συμφωνήσουν για μια πιο μακρινή ημερομηνία.

Λεφτά, φυσικά, δεν πρόκειται να χάσει κανείς, απλά θα τα πάρουν με καθυστέρηση, την ίδια ώρα που υπάρχουν δημοσιεύματα για ενδιαφέρον κι από άλλους υποψήφιους επενδυτές, πλην της BC Partners, για τις μετοχές των νερατζούρι. Ενδιαφέρον από Σουηδία και από ΗΠΑ, όπως αναφέρει και το Calcio & Finanza, με τον Ζιανγκ Τζιντόνγκ, ιδιοκτήτη της Ιντερ και πατέρα του προέδρου Στίβεν Ζιανγκ, να συλλέγει πληροφορίες για όλους όσοι ενδιαφέρονται και να εξετάζει όλα τα ενδεχόμενα.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα