Έβγαλε αντίδραση η Ίντερ και μετέτρεψε σε περίπατο τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Σασουόλο  (0-3) στο Mapei Stadium, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι «νερατζούρι» που δέχτηκαν απειλές πριν τον αγώνα από τους οπαδούς τους, πήραν νίκη ψυχολογίας και ο Κόντε πίστωση χρόνου, να αλλάξει την κατάσταση.  Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, οι […]

Έβγαλε αντίδραση η Ίντερ και μετέτρεψε σε περίπατο τον δύσκολο εκτός έδρας αγώνα με την Σασουόλο  (0-3) στο Mapei Stadium, ανεβαίνοντας στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Οι «νερατζούρι» που δέχτηκαν απειλές πριν τον αγώνα από τους οπαδούς τους, πήραν νίκη ψυχολογίας και ο Κόντε πίστωση χρόνου, να αλλάξει την κατάσταση.

 Κρίνοντας εκ του αποτελέσματος, οι παίκτες όχι μόνο πήραν το μήνυμα, αλλά απογείωσαν και την εμφάνισή τους. Στην καλύτερη φετινή παρουσία τους υποχρεώνοντάς τη Σασουόλο στην πρώτη ήττα της στο Καμπιονάτο.

Το σύνολο του Αντόνιο Κόντε μπήκε πολύ δυνατά στην αναμέτρηση, παίρνοντας κεφάλι στο σκορ. Στο 4ο μόλις λεπτό, ο Λαουτάρο πρόλαβε την έξοδο του Κονσίλι, έκανε το γύρισμα από δεξιά στον Σάντσες που πλάσαρε σε κενό τέρμα για το 0-1. Στο 11’ το πλασέ του Λαουτάρο πέρασε λίγο έξω αλλά στο 14’ μετά από γύρισμα του Βιδάλ, ο Κίρικετς πέτυχε αυτογκόλ για το 0-2. Οι φιλοξενούμενοι κυριαρχούσαν στο ματς, χάνοντας πολλές ευκαιρίες. Στο 60΄Γκαλιαρντίνι ολοκλήρωσε τον θρίαμβο της Ίντερ, καθώς με φοβερό σουτ, έγραψε το 0-3.

Sassuolo Inter diretta | News

Πήρε πίστωση χρόνου ο Κόντε, αλλά το κλίμα παραμένει βαρύ…

Ήρθε με όνειρα και φιλοδοξίες στην Ίντερ για να την οδηγήσει στο σκουντέτο, και στον αφρό της Ευρώπης, και αν τον προηγούμενο χρόνο έδειξε μερικά βήματα προς τα εμπρός στην φετινή χρονιά γίνονται συνεχώς βήματα προς τα πίσω. 

Στο Τσάμπιονς Λιγκ ετοιμάζεται να αποχαιρετήσει την επόμενη φάση, και δυσκολεύει ακόμα και το Γιουρόπα Λιγκ. Στο δε πρωτάθλημα είναι στο -5 αλλά η συνολική της εικόνα δεν είναι τέτοια για να σε πείσει οτι μπορεί να διεκδικήσει τον φετινό τίτλο. Από πολύ νωρίς κινδυνεύει να χαθεί όλη η χρονιά. Μεταγραφές έγιναν και θα γίνουν, αλλά η αλλαγή επιπέδου ακόμα δεν έχει φανεί.

Η καρέκλα του όχι απλώς τρίζει αλλά είναι έτοιμη να σπάσει. Χαρακτηριστικές είναι οι δηλώσεις μετά τον αγώνα με την Ρεάλ:

Πρέπει να γίνει πολύ δουλειά στην ομάδα. Τότε αν με διώξουν πριν τα Χριστούγεννα, μάλλον θα το αξίζω»

https://www.youtube.com/watch?v=COWFP_y67V0

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι