Απίστευτο κι όμως αληθινό, καθώς ιστοσελίδα πορνό θέλει να πάρει τη θέση της Pirelli, και να μπει στη φανέλα της Ίντερ, ως χορηγός! Η Ίντερ προχωράει σε μια αλλαγή εποχής, καθώς φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά που είχε στη φανέλα ως χορηγό, την Pirelli. Όμως, τη θέση της γνωστής εταιρείας επιδιώκει να πάρει μια […]

Απίστευτο κι όμως αληθινό, καθώς ιστοσελίδα πορνό θέλει να πάρει τη θέση της Pirelli, και να μπει στη φανέλα της Ίντερ, ως χορηγός!

Η Ίντερ προχωράει σε μια αλλαγή εποχής, καθώς φέτος θα είναι η τελευταία χρονιά που είχε στη φανέλα ως χορηγό, την Pirelli.

Όμως, τη θέση της γνωστής εταιρείας επιδιώκει να πάρει μια ιστοσελίδα πορνό.

Η Pirelli εμφανίστηκε για πρώτη φορά σε φανέλα της Ίντερ το… μακρινό 1995. Από τότε, ομάδα και χορηγός συμπορεύονται. Όμως, όλα τα όμορφα… κάποτε τελειώνουν. Ομοίως και οι συνεργασίες.

Η χορηγική συμφωνία ολοκληρώνεται και τυπικά στις 30 Ιουνίου.

Στην Αγγλία όμως, μέσω της Sun, ισχυρίζονται πως επιδιώκει μία ιστοσελίδα πορνό να πάρει τη θέση της. Έχοντας μάλιστα στοιχεία, με ποσά και ονόματα.

Σύμφωνα με την εν λόγω εφημερίδα, η ιστοσελίδα πορνό είναι η Stripchat, και προσφέρει ένα ποσό της τάξεως των 23 εκατ. ευρώ ετησίως για να μπει στη φανέλα. Είναι σίγουρα μεγαλύτερο ποσό, απ’ αυτό που έδινε η Pirelli, αλλά μικρότερο απ’ αυτό που ζητάει η Ιταλική ομάδα.

Ο σύλλογος της Ιταλίας ψάχνει από τον νέο χορηγό, ένα ποσό της τάξεως των 30 εκατ. ευρώ ετησίως, ποσό που δύσκολα θα λάβει από την ιστοσελίδα πορνό. Βέβαια, τα εκατομμύρια της ιστοσελίδας, είναι τα περισσότερο που έχουν δοθεί μέχρι τώρα.

Η πρώτη απάντηση ήταν αρνητική. Και ο κύριος λόγος που… έβγαλαν προς τα έξω ήταν το οικονομικό κομμάτι. Ότι δηλαδή, δεν τους κάλυπτε η εν λόγω προσφορά. Όμως, η Ίντερ δύσκολα θα δεχτεί να βάλει στη φανέλα μια… τέτοια χορηγία. Ωστόσο, το κομμάτι χορηγίας, παραμένει ανοικτό.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ