Η κορυφή χρειάζεται μεγάλη αγωνιστική προσπάθεια, αλλά και μεταγραφική ενίσχυση, κάτι που το γνωρίζουν καλά οι νερατζούρι, και το πλάνο για το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου είναι έτοιμο. Προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις σε πρώτο πλάνο. Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια φαγούρας μέχρι η Ίντερ να διεκδικεί πολύ δυνατά το σκουντέτο. Και κάνει πλέον όλα όσα […]

Η κορυφή χρειάζεται μεγάλη αγωνιστική προσπάθεια, αλλά και μεταγραφική ενίσχυση, κάτι που το γνωρίζουν καλά οι νερατζούρι, και το πλάνο για το μεταγραφικό παράθυρο του Ιανουαρίου είναι έτοιμο. Προσθήκες αλλά και αποχωρήσεις σε πρώτο πλάνο.

Χρειάστηκε να περάσουν αρκετά χρόνια φαγούρας μέχρι η Ίντερ να διεκδικεί πολύ δυνατά το σκουντέτο. Και κάνει πλέον όλα όσα χρειάζεται να γίνουνΟι ποδοσφαιριστές και ο προπονητής της Ίντερ, εμφανίζονται σοβαροί και χωρίς διάθεση για παιχνίδια, και προχωράνε στο κυνήγι του τίτλου. Όταν είσαι μόλις ένα πόντο διαφορά από την κορυφή τότε θα πρέπει να τα δίνεις όλα, και να μεταφέρεις το άγχος στην ομάδα που είναι πάνω από σένα.

Η αρμάδα του Αντόνιο Κόντε είναι αήττητη για 10 σερί παιχνίδια, και θέλει το νέο έτος να τη βρει πρώτη, χωρίς ημερομηνία λήξης.

Συγκεκριμένα, οι Έρικσεν, Ναινγκολάν και Βεσίνο βρίσκονται στη λίστα με τους υπό παραχώρηση ποδοσφαιριστές. Οι ενδεχόμενες αποχωρήσεις τους αναμένεται να φέρουν «ζεστό» χρήμα στα ταμεία της ομάδας. Ειδικά ο πρώτος είναι σαν έχει φύγει ήδη, αλλά και για τους άλλους δύο υπάρχουν επαφές.

Η Ίντερ, εάν προχωρήσει σε αυτές τις πωλήσεις προσανατολίζεται στην αγορά των Παπού Γκόμες της Αταλάντα και ο Ροντρίγκο Ντε Πάουλ της Ουντινέζε. Και οι δύο μπορούν να αγωνιστούν με την ίδια ευχέρεια τόσο στην μεσαία γραμμή, όσο και στην επίθεση.

Μιλάμε για τις μεταγραφές που είναι πρώτες στην λίστα του Κόντε και με την διοίκηση έτοιμη να τις πραγματοποιήσει.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ