Η Ίντερ αναμένεται να λάβει ένα τεράστιο ποσό, ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ το προσεχές καλοκαίρι, την ίδια ώρα που μετρά αντίστροφα για τη φιέστα. Τους τελευταίους μήνες γράφτηκαν πολλά, για το αν πουλάει ή όχι η Suning. Σύντομα θα υπάρξει το πολυαναμενόμενο deal, με το Ιταλικό κλαμπ να βγάζει τη σεζόν δίχως πρόβλημα. Μάλιστα, η […]

Η Ίντερ αναμένεται να λάβει ένα τεράστιο ποσό, ύψους 250 εκατομμυρίων ευρώ το προσεχές καλοκαίρι, την ίδια ώρα που μετρά αντίστροφα για τη φιέστα.

Τους τελευταίους μήνες γράφτηκαν πολλά, για το αν πουλάει ή όχι η Suning. Σύντομα θα υπάρξει το πολυαναμενόμενο deal, με το Ιταλικό κλαμπ να βγάζει τη σεζόν δίχως πρόβλημα.

Μάλιστα, η Suning βρίσκεται πολύ κοντά σε συμφωνία με αμερικανικό fund. Η εν λόγω συμφωνία προβλέπει τον δανεισμό 250 εκατ. ευρώ. Με τα οποία χρήματα, αναμένεται να αναποδώσει το δάνεια με μετοχές. Το Bain Capital Credit, μπορεί να πάρει μετοχές του κλαμπ.

Συγκεκριμένα, το 31% ανήκει στο LionRock, ένα Fund από το Χονγκ Κονγκ. Φυσικά, αν πραγματοποιηθεί αυτό, οι μετοχές μπορεί να αντιστοιχούν σε μεγαλύτερο ποσοστό. Διότι το 31% αξίζει 166 εκατ. ευρώ.

Πέραν του Bain Capital Credit, η Suning έχει κάνει συζητήσεις και με τα Fortress, King Street και Oaktree. Τα ρεπορτάζ των οικονομικών Μέσων, δηλαδή, αναφέρουν ότι είναι πιθανό να είναι ένα από αυτά τα funds αυτό, που θα δώσει τα 250 εκατ. ευρώ.

Το γενικότερο «ζουμί» είναι πως στα ταμεία της Ίντερ θα μπει ζεστό χρήμα. Κάτι που θα οριστικοποιηθεί μετά την άφιξη του Στίβεν Ζιανγκ στο Μιλάνο.

Φυσικά, η Ιταλική ομάδα μετρά αντίστροφα και για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ