Ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ, Στίβεν Ζιανγκ, επέστρεψε στο Μιλάνο και τα ρεπορτάζ σχετικά με την Ιταλική ομάδα αναφέρονται σε τρεις άνδρες που θα παίξουν το ρόλο τους. Μπορεί να έλειπε για αρκετούς μήνες, όμως πλέον βρίσκεται στο Μιλάνο. Ο λόγος για τον Πρόεδρο των Νερατζούρι, ο οποίος πήγε και στην προπόνηση της ομάδας. Δεν […]

Ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ, Στίβεν Ζιανγκ, επέστρεψε στο Μιλάνο και τα ρεπορτάζ σχετικά με την Ιταλική ομάδα αναφέρονται σε τρεις άνδρες που θα παίξουν το ρόλο τους.

Μπορεί να έλειπε για αρκετούς μήνες, όμως πλέον βρίσκεται στο Μιλάνο. Ο λόγος για τον Πρόεδρο των Νερατζούρι, ο οποίος πήγε και στην προπόνηση της ομάδας.

Δεν είπε αρκετά εκεί, έμεινε στο να δίνει συγχαρητήρια σε προπονητή και παίκτες για το επερχόμενο πρωτάθλημα. Περιμένοντας φυσικά να το πανηγυρίσει και επίσημα. Μετά τους πανηγυρισμούς όμως, οφείλουν να σηκώσουν μανίκια.

Ο Ζιανγκ θα έχει μια αρκετά κρίσιμη συνάντηση με τον Αντόνιο Κόντε και τον Μπέπε Μαρότα. Αυτή η συνάντηση θα αποτελέσει το «εναρκτήριο λάκτισμα» για το πλάνο της διοίκησης ενόψει νέας σεζόν. Το πώς θα κινηθεί η ομάδα οικονομικά, άρα και μεταγραφικά. Φυσικά, αυτό θέλει να το γνωρίζει ο προπονητής, όπως κι ο γενικός διευθυντής.

Ο Ιταλικός Τύπος αναφέρει πως θα συζητηθεί έντονα το ενδεχόμενο μείωσης του κόστους της ομάδας. Καθώς και μεταγραφές νεαρών παικτών.

Αναφέρονται και ονόματα, οι επικρατέστεροι!

Για το αριστερό άκρο, τα δημοσιεύματα αναφέρουν το όνομα του Ντιμάρκο από τη Βερόνα. Ο Κόντε θέλει τον Έμερσον, ή τον Αλόνσο, όμως με τα νέα δεδομένα (μείωση κόστους) προκρίνεται η επιστροφή Ντιμάρκο.

Μετέπειτα, αναφέρεται το όνομα του κεντρικού αμυντικού, Βίνιο Βανεσντέν. Ο οποίος αγωνίζεται στη Σταντάρ Λιέγης, ενώ ήταν στις Ακαδημίες της Ίντερ.

Τέλος, αναφέρεται επίσης και το όνομα του Τιάγκο Αλμάδα. Ο 20χρονος Αργεντινός επιθετικός κοστολογείται με αρκετά… αλμυρή τιμή. Περίπου 20-25 εκατ. ευρώ. Όμως, μια οικονομική θυσία θα γίνει για την ομάδα της Ιταλίας.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ