Η Ίντερ είναι πανέτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο της Serie A, όμως κοιτάζει και το μέλλον, σχεδιάζοντας το πλάνο της επόμενης σεζόν. Ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Ιταλία είναι οι «νερατζούρι». Το κλίμα που κυριαρχεί στην ομάδα είναι εξαιρετικό, με τους παίκτες να έχουν τρομερή… όρεξη και δίψα ενόψει της συνέχειας των […]

Η Ίντερ είναι πανέτοιμη να κατακτήσει τον τίτλο της Serie A, όμως κοιτάζει και το μέλλον, σχεδιάζοντας το πλάνο της επόμενης σεζόν.

Ξεκάθαρο φαβορί για τον τίτλο του πρωταθλήματος στην Ιταλία είναι οι «νερατζούρι». Το κλίμα που κυριαρχεί στην ομάδα είναι εξαιρετικό, με τους παίκτες να έχουν τρομερή… όρεξη και δίψα ενόψει της συνέχειας των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Με τη φετινή σεζόν να εξελίσσεται, οι άνθρωποι της Ίντερ σχεδιάζουν το πλάνο ενόψει της επόμενης σεζόν.

Συγκεκριμένα, οι Κόντε, Μαρότα και Πιέρο Αουζίλιο καταστρώνουν πλάνο. Το οποίο δε συμπεριλαμβάνει τους Αντρέα Ρανόκια, Άσλεϊ Γιανγκ και Αλεξάνταρ Κολαρόφ. Τα συμβόλαια των τριών ολοκληρώνονται το προσεχές καλοκαίρι, ενώ δε θα γίνει πρόταση ανανέωσης.

Αντιθέτως, ο Ντανίλο Ντ’ Αμπρόζιο θα παραμείνει στο ρόστερ, με τον Ιταλό πλάγιο μπακ να έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη όλων στο Μιλάνο. Κι έτσι θα «επιβραβευθεί» από τη Διοίκηση και τον προπονητή.

Ενώ, θα γίνουν και οι απαραίτητες κινήσεις για ενίσχυση της ομάδας. Συγκεκριμένα, ένας που αρέσει αρκετά είναι ο Νίκολα Μαξίμοβιτς, της Νάπολι.

Ο 29χρονος αμυντικός από τη Σερβία, δε θα ανανεώσει με τους «παρτενοπέι» και θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν.

Βέβαια, για το πρόσωπό του έχει δείξει ενδιαφέρον κι η Ρόμα, όπως επίσης και ομάδες της Αγγλίας. Όμως, παραμένει «φαβορί» για την απόκτησή του, η Ίντερ!

Ο Μαρότα έχει αποδείξει πως σε τέτοιες περιπτώσεις δε τις αφήνει ανεκμετάλλευτες και τις «χτυπά». Και σε ενδεχόμενο αντικατάστασης του Ρανόκια με τον Μαξίμοβιτς, σίγουρα κερδισμένη βγαίνει η Ίντερ.

Μπορεί οικονομικά να μη διανύει και τις… καλύτερες μέρες της η Ίντερ, όμως έχει ξεκάθαρο πλάνο για την επόμενη ημέρα. Και σε κλαμπ όπως είναι οι «νερατζούρι», αυτό κάνει τη διαφορά για την επιτυχία!

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ίντερ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ