Είναι γέννημα θρέμμα της Γιουνάιτεντ. Από 7 χρονών ανήκει στο δυναμικό της ομάδας και η εξέλιξη του ραγδαία. Χρόνο με τον χρόνο καλύτερος και πλέον έφτασε να είναι βασικός πυλώνας και από τους ηγέτες της ομάδας. Τον κρατάς και χτίζεις πάνω του. Άλλωστε είναι μόλις 23 ετών αν και έχει κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ (2017), […]

Είναι γέννημα θρέμμα της Γιουνάιτεντ. Από 7 χρονών ανήκει στο δυναμικό της ομάδας και η εξέλιξη του ραγδαία. Χρόνο με τον χρόνο καλύτερος και πλέον έφτασε να είναι βασικός πυλώνας και από τους ηγέτες της ομάδας. Τον κρατάς και χτίζεις πάνω του. Άλλωστε είναι μόλις 23 ετών αν και έχει κατακτήσει το Γιουρόπα Λιγκ (2017), το FA Cup, το FA Community Shield και το Λιγκ Καπ Αγγλίας.

Ο Μάρκους Ράσφορντ είναι καυτός και σίγουρα μια από τις μεγαλύτερες αποκαλύψεις των ακαδημιών της Γιουνάιτεντ. Ένα τέτοιο παίχτη τον δένεις και μάλιστα με διπλό κόμπο. Έτσι σκέφτηκε και η διοίκηση της ομάδας και θα προχωρήσει σε ανανέωση του συμβολαίου του Μάρκους με πολύ μεγάλη αύξηση αποδοχών.

Eίναι δικαιωματικά ένα από τα καλύτερα ταλέντα που έβγαλε η ακαδημία της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ο 23χρονος επιθετικός έχει μετατραπεί σε ηγέτης των «κόκκινων διαβόλων» και διατηρεί την ομάδα σε υψηλές θέσεις παρά τις προβληματικές εμφανίσεις.

Είναι γνωστή η μεγάλη φιλανθρωπική δράση του Μάρκους για τα παιδιά, και σίγουρα είναι άξιος συγχαρητηρίων για την όλη του προσπάθεια. Ο Μάρκους Ράσφορντ κατάφερε και άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή των ανθρώπων και πλέον δεν είναι μόνος στον πόλεμο κατά της παιδικής φτώχιας. Καθημερινά συντάσσονται στο πλευρό του, επιχειρηματίες, απλοί άνθρωποι, αντίπαλοι, και έχει γίνει ήρωας στα μάτια των οπαδών του ποδοσφαίρου στην Αγγλία.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ  θέλει να επιβράβευση τον πολύ καλό μέσο με ένα νέο συμβόλαιο το όποίο θα είναι αρκετά ανεβασμένο. Σύμφωνα με τη «Mirror», ο εβδομαδιαίως μισθός του διεθνή φορ αναμένεται να αυξηθεί από τις 200 χιλιάδες λίρες, στις 300 (!). Το υπάρχον συμβόλαιο λήγει το 2023 με οψ ιόν για ακόμα ένα χρόνο ανανέωσης και το νέο θα λήγει το 2026.

Marcus Rashford: Why it won't be long til clubs monetise player power : CityAM

Ο Μάρκους Ράσφορντ βραβεύτηκε από το Ίδρυμα της FIFA για την κοινωνική του προσφορά, ειδικά για τον αγώνα κατά της φτώχειας των νέων στο Ηνωμένο Βασίλειο.

«Γνωρίζω ότι άνθρωποι από άλλες χώρες θέλουν να εμπλακούν και να μάθουν περισσότερα γι αυτό και θα αναπτυχθεί και σε άλλες χώρες. Είναι όμορφο και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο άρχισα να θέλω να αλλάξω πράγματα, δίνοντας τη δυνατότητα σε όσους χρειάζονται περισσότερο να βελτιώσουν την κατάστασή τους», είπε χαρακτηριστικά ο Ράσφορντ για την πρωτοβουλία του.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ