Οι μπιανκονέρι στο Meazza δεν τα κατάφεραν και η υπόθεση τίτλος αρχίζει να γίνεται μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Αυτό έχει σαν συνέπεια ένα κλίμα εσωστρέφειας να υπάρχει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Αλλά ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό, έγινε τώρα αρκετά έντονο και αναμένονται εξελίξεις και αποχώρηση κορυφαίου παράγοντα.  Η σχέση του αντιπροέδρου με τον […]

Οι μπιανκονέρι στο Meazza δεν τα κατάφεραν και η υπόθεση τίτλος αρχίζει να γίνεται μια πολύ δύσκολη υπόθεση. Αυτό έχει σαν συνέπεια ένα κλίμα εσωστρέφειας να υπάρχει στην πρωταθλήτρια Ιταλίας. Αλλά ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό, έγινε τώρα αρκετά έντονο και αναμένονται εξελίξεις και αποχώρηση κορυφαίου παράγοντα.

 Η σχέση του αντιπροέδρου με τον αθλητικό διευθυντή είναι από καιρό στα κόκκινα όπως γράφει σήμερα η La Repubblica της οικογένειας Ανιέλι, και η αιτία ήταν ο Λουίς Σουάρες.

Sarri-Juve spunta il retroscena: Agnelli e Nedved a casa del tecnico dopo la finale di EL - Calcio News 24

Ο Παράτιτσι κατηγορείται από την εισαγγελία της Περούτζια ότι στην κατάθεσή του έδωσε λάθος πληροφορίες, μπλέκοντας τη Γιουβέντους σε μια υπόθεση που μόνο κακό της κάνει όσον αφορά την εικόνα της και στην τελική ο ποδοσφαιριστής πήγε σε άλλη ομάδα.

Αυτό που έμοιαζε σαν απάτη χαρακτηρίστηκε και επίσημα καραμπινάτη απάτη από τις εισαγγελικές αρχές που έκαναν της έρευνα για τις εξετάσεις γλώσσας από τον Σουάρες το καλοκαίρι για να αποκτήσει το Ιταλικό διαβατήριο. Σύμφωνα με την ερεύνα που εγινε οι εξετάσεις κράτησαν μόνο 12 λεπτά, με τον ποδοσφαιριστή να έχει σπέσιαλ μεταχείριση στις εξετάσεις και όπως αναφέρει δημοσίευμα στην Ιταλία, είχαμε και διαρροή των ερωτήσεων μέσω μιας εφαρμογής ανταλλαγής μηνυμάτων.

Παράλληλα, η αιτία που τρέλανε τον Νέτβεντ σύμφωνα με την La Repubblica και αναφέρει άγριο καυγά, είναι  ότι ο Παράτιτσι δεν ήξερε αν ο Ουρουγουανός είχε ιταλικό διαβατήριο, με συνέπεια να συρθεί η Γιουβέντους σε μια λάθος μεταγραφική κίνηση χωρίς ουσία, αφού οι προθεσμία δεν έβγαινε για την υλοποπιηση της μεταγραφής.

Το πόρισμα της εισαγγελίας έβγαλε απάτη τις εξετάσεις του Σουάρες!

Το δημοσιέυμα αναφέρει ότι ο Τσέχος που είναι αντιπρόεδρος καλός φίλος του Αντρέα Ανιέλι από την εποχή που ήταν ακόμα ποδοσφαιριστής της Γιουβέντους, χρέωσε αποκλειστικά στον Παράτιτσι το όλο θέμα. Και όπως όλα δείχνουν το καλοκαίρι που λήγει το συμβόλαιο του Παράτιτσι η διοίκηση δεν πρόκειται να το ανανεώσει. Επίσης τα αρνητικά σημεία ήταν η επιμονή του για την απόλυση του Αλέγκρι και την πρόσληψη του Μαουρίτσιο Σάρι. 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ