Η Τσέλσι μετά το μεταγραφικό κρεσέντο του καλοκαιριού έχει σκοπό να ταράξει τα νερά και στο μεταγραφικό, παράθυρο του Ιανουαρίου. Ένας από τους βασικούς στόχος της ομάδας του Λάμπαρντ είναι ο  Ντέκλαν Ράις της Γουεστ Χαμ, που είναι έτοιμος να γίνει “μπλε” τον Ιανουάριο. Ο Φρανκ Λάμπαρντ επιθυμεί με κάθε κόστος την απόκτηση του 21χρονου, […]

Η Τσέλσι μετά το μεταγραφικό κρεσέντο του καλοκαιριού έχει σκοπό να ταράξει τα νερά και στο μεταγραφικό, παράθυρο του Ιανουαρίου. Ένας από τους βασικούς στόχος της ομάδας του Λάμπαρντ είναι ο  Ντέκλαν Ράις της Γουεστ Χαμ, που είναι έτοιμος να γίνει “μπλε” τον Ιανουάριο.

Ο Φρανκ Λάμπαρντ επιθυμεί με κάθε κόστος την απόκτηση του 21χρονου, με τη διοίκηση να είναι έτοιμη να του κάνει το χατίρι και να επανέρχεται τον επόμενο μήνα. Στα παζάρια οι δύο ομάδες και υπάρχει μεγάλη θέληση από την Τσέλσι να τον αποκτήσει τον Ιανουάριο, αρκεί να βάλει λίγο νερό στο κρασί της η Γουεστ Χαμ.

 Ο Ράις έκανε εξαιρετική περσινή σεζόν  (38 ματς – 1 γκολ/ 3 ασίστ) και θεωρείται ο καλύτερος U-21 νεαρός μέσος της Premier League. 

Σύμφωνα με την αγγλική εφημερίδα «Daily Mirror» ο Φρανκ Λάμπαρντ έχει εισηγηθεί στη διοίκηση της ομάδας του Λονδίνου την απόκτηση του διεθνούς μέσου Ντέκλαν Ράις, για τον οποίο είχε κινηθεί και στην περασμένη μεταγραφική περίοδο, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει τα δικαιώματα του από τα «σφυριά».

Το κόστος της μεταγραφής αναμένεται να αγγίξει τα 50 εκατ. ευρώ και σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, η Τσέλσι έχει συμφωνήσει με τον ατζέντη του σε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας, με ετήσιες αποδοχές κοντά στα επτά εκατ. ευρώ.

https://www.youtube.com/watch?v=B6b5hvbUl4Y

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Premier League

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Τσέλσι

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι