Η προσπάθεια του Μάρκους Ράσφορντ που κάνει για την παιδική φτώχια,  έχει σαν αφορμή τον αγώνα της μητέρας του που παραδέχθηκε ότι πολλές φορές δεν είχαν ούτε λίγο ψωμί στο σπίτι τους.  Η μητέρα του Μάρκους Ράσφορντ: «Ο Μάρκος μου αγόρασε ένα σπίτι. Μερικές φορές κάθομαι μόνη μου σε ένα δωμάτιο και κλαίω. Γιατί μερικές φορές […]

Η προσπάθεια του Μάρκους Ράσφορντ που κάνει για την παιδική φτώχια,  έχει σαν αφορμή τον αγώνα της μητέρας του που παραδέχθηκε ότι πολλές φορές δεν είχαν ούτε λίγο ψωμί στο σπίτι τους. 

Η μητέρα του Μάρκους Ράσφορντ: «Ο Μάρκος μου αγόρασε ένα σπίτι. Μερικές φορές κάθομαι μόνη μου σε ένα δωμάτιο και κλαίω. Γιατί μερικές φορές θυμάμαι πως είμαστε πριν χρόνια. Μερικές φορές δεν είχαμε ούτε ένα κομμάτι ψωμί στο σπίτι. Είναι δύσκολο να το πεις, αλλά αυτή ήταν η πραγματικότητα μας. “

Είναι γνωστή η μεγάλη φιλανθρωπική δράση του Μάρκους για τα παιδιά, και σίγουρα είναι άξιος συγχαρητηρίων για την όλη του προσπάθεια. Ο Μάρκους Ράσφορντ κατάφερε και άγγιξε μια ευαίσθητη χορδή των ανθρώπων και πλέον δεν είναι μόνος στον πόλεμο κατά της παιδικής φτώχιας. Καθημερινά συντάσσονται στο πλευρό του, επιχειρηματίες, απλοί άνθρωποι, αντίπαλοι, και έχει γίνει ήρωας στα μάτια των οπαδών του ποδοσφαίρου στην Αγγλία.

Marcus Rashford 'haunted' by sound of his mum crying herself to sleep as she struggled to provide for her family

Ο διεθνής στράικερ δεν είχε και την καλύτερη παιδική ηλικία και έζησε τη φτώχεια με την μητέρα του, Μελ Μάιναρντ, να αποκαλύπτει πως δεν είχαν κάποιες μέρες να φάνε ούτε ψωμί.

«Πολλές φορές δεν είχαμε ούτε ψωμί… Είναι ντροπή, αλλά έτσι συνέβαινε. Έκανα τρεις δουλειές κι αν δεν το έκανα αυτό, δεν θα είχαμε φαγητό. Πολλές φορές έδινα το φαγητό μονάχα στα παιδιά κι όταν με ρωτούσαν αν έφαγα εγώ, τους έλεγα ψέματα ότι είχα φάει…» ανέφερε η μητέρα του Ράσφορντ στο BBC Breakfast.

Ο Μάρκους Ράσφορντ καθόταν δίπλα της και δακρυσμένος είπε πως όταν έχεις περάσει από αυτό το στάδιο των δυσκολιών και έχει δει τις θυσίες, πάντα αρχίζεις κι εκτιμάς πολύ περισσότερο ακόμα και τα πιο απλά πράγματα…

«Όταν έχεις περάσει από αυτό το στάδιο των δυσκολιών και έχει δει τις θυσίες, πάντα αρχίζεις κι εκτιμάς πολύ περισσότερο ακόμα και τα πιο απλά πράγματα…»,  είπε ο διεθνής επιθετικός των «κόκκινων διαβόλων».

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ