Αν έχεις πλούσιο μπαμπά γιατί να μην πάρεις και μια ποδοσφαιρική ομάδα; Ο 22χρονος Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς, γιος του παλιού ιδιοκτήτη της Adidas και της Μαρσέιγ, (μπήκατε στο πνεύμα έτσι;) Είναι και με την βούλα ο νέος ιδιοκτήτης της Σάντερλαντ αφού η Λίγκα έδωσε το πράσινο φως για την μεταβίβαση των μετοχών. Λεφτά υπάρχουν για τον […]

Αν έχεις πλούσιο μπαμπά γιατί να μην πάρεις και μια ποδοσφαιρική ομάδα; Ο 22χρονος Κίριλ Λουί-Ντρεϊφίς, γιος του παλιού ιδιοκτήτη της Adidas και της Μαρσέιγ, (μπήκατε στο πνεύμα έτσι;) Είναι και με την βούλα ο νέος ιδιοκτήτης της Σάντερλαντ αφού η Λίγκα έδωσε το πράσινο φως για την μεταβίβαση των μετοχών.

Λεφτά υπάρχουν για τον νεαρό και οι “Μαυρόγατες” προσδοκούν ανάσταση νεκρών, μετά την κακοδιαχείριση και της κακής οικονομικής πολιτικής, των προηγούμενων. Ο 22χρονος Κιρίλ πήγαινε τακτικά στο “Βελοντρόμ” όταν ήταν ο πατέρας του στην Μαρσέιγ και έτσι κόλλησε το μικρόβιο του ποδοσφαίρου, με την προσωπική περιουσία του να ανέρχεται αυτή τη στιγμή σε 1,5 δισεκατομμύρια ευρώ.

Σάντερλαντ: Ένας 22χρονος δισεκατομμυριούχος παίρνει τα ηνία της - Ποδόσφαιρο - SPORT 24

Όπως αναφέρουν τα αγγλικά ΜΜΕ, η ομάδα της Βορειοανατολικής Αγγλίας άλλαξεξε χέρια, με τον Κιρίλ Λουί-Ντρεϊφούς, γιο του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Μαρσέιγ,Κιρίλ Λουί-Ντρεϊφούς, να ηγείται μίας ομάδας μαζί με τον μικρομέτοχο Ζουάν Σαντορί, και να παίρνει την ιδιοκτησία της ομάδας από τον τέως πρόεδρο Στιούαρτ.

Ο Louis-Dreyfus παρευρέθηκε στο παιχνίδι με την Shrewsbury όπου και η ομάδα του γνώρισε την ήττα με 2-1, κάνοντας έτσι την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο Stadium Of Light.

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Stewart, το διοικητικό συμβούλιο αλλά και την EFL για την στήριξη τους το προηγούμενο διάστημα», είπε ο Louis-Dreyfus.

«Είμαι περήφανος που γίνομαι θεματοφύλακας αυτού του αξιόλογου συλλόγου αλλά αναγνωρίζω και την ευθύνη που τον συνοδεύει».

‘Αντε να δουν άσπρη μέρα οι “Μαυρόγατες”

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч
Uncategorized

Peйтинг Toп-10 Лучшиx Oнлaйн Кaзинo Poccии Пo Чecтнocти, Выплaтaм и Oтдaч

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα