Έχουμε ακούσει για ποδοσφαιριστές καλλιτέχνες, μάγους, χορευτές, και πολλά ακόμα, αλλά βαρύ ζεμπέκικο σαν του Νίκλας Λομπ, πολύ δύσκολα να ξαναδούμε. Θέλει και μια άλφα προσπάθεια. Πρέπει να σου βγει. Ένα πράγμα όπως ο χορός. Χρειάζεται συναίσθημα. Σίγουρα δύσκολα θα ξεχάσει τον αγώνα της Άουγκσμπουργκ κόντρα στη Λεβερκούζεν, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Νίκλας Λομπ. Ο […]

Έχουμε ακούσει για ποδοσφαιριστές καλλιτέχνες, μάγους, χορευτές, και πολλά ακόμα, αλλά βαρύ ζεμπέκικο σαν του Νίκλας Λομπ, πολύ δύσκολα να ξαναδούμε. Θέλει και μια άλφα προσπάθεια. Πρέπει να σου βγει. Ένα πράγμα όπως ο χορός. Χρειάζεται συναίσθημα.

Σίγουρα δύσκολα θα ξεχάσει τον αγώνα της Άουγκσμπουργκ κόντρα στη Λεβερκούζεν, ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, Νίκλας Λομπ.

Ο γκολκίπερ των «ασπιρινών» πήγε να απομακρύνει με τα πόδια, κλώτσησε αέρα και ο Φλόριαν Νιντερλέχνερ ήταν δίπλα του, εκμεταλλεύτηκε το… δώρο και έκανε το  1-0.

Με γκολ στο 95ο λεπτό, η Μπάγερ Λεβερκούζεν έμεινε όρθια στην έδρα της Άουγκσμπουργκ και δεν πλήρωσε, ολοκληρωτικά, την απίθανη γκάφα του τερματοφύλακά της, αποσπώντας το 1-1 λίγο πριν το τελευταίο σφύριγμα.

Μόλις στο 5ο λεπτό, η Άουγκσμπουργκ βγήκε στη κόντρα, ο Μπέιλι κέρδισε τη μπάλα και θέλησε να τη γυρίσει στον τερματοφύλακά του. Όμως, ο Λομπ έκανε απίθανη γκάφα, ο Νιντερλέχνερ ήταν εκεί και σκόραρε για το 1-0 της Άουγκσμπουργκ. 

Στο 55′ με χρήση VAR, δεν δόθηκε πέναλτι στην Άουγκσμπουργκ, με τους δυο προπονητές να προχωρούν σε αλλαγές, θέλοντας, ο ένας να κρατήσει το αποτέλεσμα και ο άλλος να φτάσει στην ισοφάριση. Τελικά, στο 95′ η Λεβερκούζεν πήρε τον βαθμό, χάρη σε τέρμα του Έντμοντ Ταπσόμπα. Έτσι, έφτασε σε δεύτερη σερί ισοπαλία, αφήνοντας ένα βαθμό πίσω τη Ντόρτμουντ, και πλέον στρέφει την προσοχή της στο ματς με τη Γιουνγκ Μπόις, για το Europa League, όπου θα προσπαθήσει να ανατρέψει το 4-3 του πρώτου αγώνα. Όσο για την Άουγκσμπουργκ, πήρε ένα βαθμό μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Bundesliga

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ