Η πορνοστάρ από την Ουγγαρία, Σόνα Ρίβερ, δήλωσε πως παρείχε τις υπηρεσίες της σε τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Τα όσα είπε, τα δήλωσε σε podcast με τίτλο «Πώς να γίνεις πορνοστάρ». Εκτός των άλλων, κατηγόρησε κι έναν εκ των παικτών πως της πήρε 200 ευρώ, για να πάρει… πίτσα!   Ανέφερε χαρακτηριστικά για το […]

Η πορνοστάρ από την Ουγγαρία, Σόνα Ρίβερ, δήλωσε πως παρείχε τις υπηρεσίες της σε τρεις παίκτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ!

Τα όσα είπε, τα δήλωσε σε podcast με τίτλο «Πώς να γίνεις πορνοστάρ». Εκτός των άλλων, κατηγόρησε κι έναν εκ των παικτών πως της πήρε 200 ευρώ, για να πάρει… πίτσα!  

Ανέφερε χαρακτηριστικά για το περιστατικό με την πίτσα: «Τον ρώτησα γι’ αυτόν κι μου είπε «συγγνώμη παρήγγειλα πίτσα για τους φίλους μου και πήρα τα χρήματα διότι δεν είχα άλλα».

Επιπλέον, η 28χρονη πρωταγωνίστρια ερωτικών ταινιών τόνισε πως κάποιοι δεν ήθελαν να πληρώσουν για σεξ, νομίζοντας πως οι συνοδοί είναι δωρεάν. Είπε πως επειδή έχουν χρήματα, δε σημαίνει πως είναι και γενναιόδωροι.

Μετά τις αποκαλύψεις αυτές βέβαια, η Σόνα Ρίβερ δεν αποκάλυψε τα ονόματα των τριών ποδοσφαιριστών, ούτε έδωσε και λεπτομέρειες για το πού και πότε συνέβησαν όλα αυτά.

Δείτε παρακάτω τη σέξι Σόνα:

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ