Οι Βραζιλιάνοι είναι γνωστοί για το έμφυτο ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο, αλλά και οι γυναίκες δεν αποτελούν εξαίρεση αν δούμε την Ναταλία Γκίτλερ. Η Βραζιλιάνα καλλονή είναι πρωταθλήτρια στο freestyle ποδόσφαιρο και στο Teqball. Η βασίλισσα της παραλίας, όπως έχει ονομαστεί, δείχνει το πλούσιο ταλέντο της με τη «στρογγυλή Θεά»  Η 32χρονη Ναταλία είναι πολλά […]

Οι Βραζιλιάνοι είναι γνωστοί για το έμφυτο ταλέντο τους στο ποδόσφαιρο, αλλά και οι γυναίκες δεν αποτελούν εξαίρεση αν δούμε την Ναταλία Γκίτλερ.

Η Βραζιλιάνα καλλονή είναι πρωταθλήτρια στο freestyle ποδόσφαιρο και στο Teqball. Η βασίλισσα της παραλίας, όπως έχει ονομαστεί, δείχνει το πλούσιο ταλέντο της με τη «στρογγυλή Θεά»

 Η 32χρονη Ναταλία είναι πολλά περισσότερα από ένα όμορφο κορίτσι. Η κίνηση της με την μπάλα μαρτυρά ικανότητες βιρτουόζου, το κορίτσι ‘μιλάει’ στη μπάλα όπως ο Ζιοβάνι, ο Ριβάλντο, ο Ροναλντίνιο. Δεν είναι καθόλου τυχαίο που ο τελευταίος την προτιμά για συμπαίκτρια σε αγώνες ποδοβόλεϊ (με αντιπάλους άντρες, προφανώς). Δεν είναι επίσης καθόλου τυχαίο που ο Νεϊμάρ, μεταξύ πολλών διάσημων ποδοσφαιριστών, επιλέγει τη Ναταλία για συμπαίκτη στο ποδοβόλεϊ, όποτε βρίσκεται στις παραλίες της γενέτειρας του. 

Η Ναταλία Γκίτλερ δεν είναι απλά άλλη μία freestyler.

H 33χρονη Βραζιλιάνα με την εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση έχει κερδίσει αμέτρητες διακρίσεις στο επαγγελματικό ποδοβόλεϊ, έχοντας κερδίσει και τρεις φορές τον τίτλο «βασίλισσα της παραλίας», το αντίστοιχο της «Χρυσής Μπάλας».

Στο Instagram έχει πάνω από 1,5 εκατ. followers και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται σταρ του ποδοσφαίρου, όπως οι Ρονάλντο, Νεϊμάρ, Μαρσέλο, Φαν Νίστελροι, Πουγιόλ, Ρομπέρτο Κάρλος και άλλοι.

«Νιώθω πολύ προνομιούχα», δήλωσε σε συνέντευξη της στην ιστοσελίδα της FIFA λέγοντας ότι «έχω παίξει με πολλούς σπουδαίους ανθρώπους και ήταν μεγάλη χαρά και τιμή μου να είμαι φίλη με τον Ροναλντίνιο εδώ και μια 10ετία και να με έχει καλέσει σπίτι του να παίξω ποδόσφαιρο μαζί του.

Πολλές φορές έχω παίξει και με τον Νεϊμάρ, τον Ζίκο, τον Μαρσέλο, τον Ντόουγκλας Κόστα, τον Βινίσους… Είναι τιμή μου που μου ζητάνε να παίξω μαζί τους και θέλουν να φωτογραφηθούν μαζί μου».

Η Ναταλία είναι άσος και στο futmesa, ένα είδος πινγκ πονγκ και ποδοσφαίρου, το οποίο είναι γνωστό ως Teqball.  Αυτό το παράξενο κράμα ποδοσφαίρου και πινγκ πονγκ, τα τελευταία χρόνια εξελίσσεται σε ένα ‘εθισμό’ για κάθε βιρτουόζο της μπάλας που σέβεται τον εαυτό του.

 “Μ`αρέσει να παίζω teqball, με βοηθά να βελτιώσω την τεχνική μου στο ποδοβόλεϊ” έχει δηλώσει η ίδια, συμπληρώνοντας: “Στο τέλος εκείνου του τουρνουά, οι άντρες μου έλεγαν συγχαρητήρια και μου ζητούσαν να προπονηθούμε παρέα. Είναι σημαντικό, να κερδίζεις το σεβασμό των αντιπάλων σου. Είναι το σπάσιμο ενός ταμπού.”

To futmesa που αναμένεται να αποτελέσει επίσημο άθλημα, τουλάχιστον για τους Ασιατικούς αγώνες του 2022, έχει χαρίσει μια νίκη με 3-1 της Ναταλία με αντίπαλο τον Νειμάρ και την τέταρτη θέση παγκοσμίως.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι