Η Γουάντα Νάρα είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στην καριέρα του Μάουρο Ικάρντι. Η όμορφη σύντροφος του Αργεντινού τυγχάνει να είναι και μάνατζερ του.  Ο Ικάρντι δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στον ρόλο του στην ομάδα από το Παρίσι και σκέφτεται όλο και πιο έντονα την επιστροφή του στην Ιταλία. Η Γιουβέντους ήταν η ομάδα […]

Η Γουάντα Νάρα είναι ο άνθρωπος που κινεί τα νήματα στην καριέρα του Μάουρο Ικάρντι. Η όμορφη σύντροφος του Αργεντινού τυγχάνει να είναι και μάνατζερ του.

 Ο Ικάρντι δυσκολεύεται να ανταποκριθεί στον ρόλο του στην ομάδα από το Παρίσι και σκέφτεται όλο και πιο έντονα την επιστροφή του στην Ιταλία. Η Γιουβέντους ήταν η ομάδα που από την αρχή γράφτηκε ως το πιθανότερο σενάριο. Η Γουάντα Νάρα όμως έχει βάλει σκοπό να τοποθετήσει άλλη ομάδα στη θέση του φαβορί για την υπογραφή του συντρόφου της.

Ο Ζοσέ Μουρίνιο ανέκαθεν εκτιμούσε το ταλέντο του Μάουρο Ικάρντι. Τώρα ίσως ήρθε η ώρα οι δύο άνδρες να συνεργαστούν για το καλό της Ρόμα. Σε περίπτωση που το σενάριο αυτό προχωρήσει είναι σαφές πως ο Έντιν Ντζέκο θα είναι αυτός που θα αποχωρήσει από την »Αιώνια Πόλη».

Ο Βόσνιος φορ τους τελευταίους μήνες βρίσκεται συχνά πυκνά σε σενάρια που τον θέλουν εκτός Ρόμα. Η Γιουβέντους είναι ένας πιθανός προορισμός για τον έμπειρο επιθετικό.

 

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ