Πολύ καλά διαβασμένος ο Ποκετίνο χτύπησε την Μπάρτσα εκεί που πονάει. Τι κι αν έλειπαν Νεϊμάρ και Ντι Μαρία; Αλλά δεν ήταν το ίδιο διαβασμένος όπως φάνηκε χθες στον αγώνα και μάλιστα εντός με την Μονακό που είδε αστράκια και την ομάδα του να χάνει 2-0.  Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ηττήθηκε από την εξαιρετικά στημένη Μονακό του Νίκο Κόβατς (0-2), η οποία «κλείδωσε» […]

Πολύ καλά διαβασμένος ο Ποκετίνο χτύπησε την Μπάρτσα εκεί που πονάει. Τι κι αν έλειπαν Νεϊμάρ και Ντι Μαρία; Αλλά δεν ήταν το ίδιο διαβασμένος όπως φάνηκε χθες στον αγώνα και μάλιστα εντός με την Μονακό που είδε αστράκια και την ομάδα του να χάνει 2-0. 

Η ομάδα του Μαουρίτσιο Ποτσετίνο ηττήθηκε από την εξαιρετικά στημένη Μονακό του Νίκο Κόβατς (0-2), η οποία «κλείδωσε» την άμυνά της και με δύο γκολ στο 6ο λεπτό του κάθε ημιχρόνου, έκανε το κόλπο-γκρόσο.

Η Μονακό εμφανίστηκε πρόθυμη να δώσει συμβουλές στην Μπαρτσελόνα, για το πως θα καταφέρει να κερδίσει την Παρί Σεν Ζερμέν. Η ομάδα του πριγκιπάτου θέλησε να τρολάρει τους Καταλανούς, μετά τη νίκη της 2-0 επί των Παριζιάνων, με την οποία μείωσαν τη διαφορά μεταξύ των δυο ομάδων στους δυο βαθμούς. Αυτή ήταν η δεύτερη εφετινή νίκη των Μονεγάσκων επί των πρωταθλητών Γαλλίας, καθώς είχε προηγηθεί το 3-2 του πρώτου γύρου στο “Λουί ΙΙ”.

Η Μονακό έγραψε στον λογαριασμό της στο Twitter: “Νικήσαμε την Παρί Σεν Ζερμέν και στο πρώτο και στο δεύτερο παιχνίδι! Μπαρτσελόνα, αν χρειάζεσαι συμβουλές, μπορείς να μας στείλεις ένα άμεσο μήνυμα”.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Ligue 1

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Μπαρτσελόνα

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Παρί Σεν Ζερμέν

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ