Η… καρντιά του Ικάρντι, όπως και της συζύγου και μάντατζέρ του, Γουάντα Νάρα, θέλουν Τορίνο. Δηλαδή Γιουβέντους. Ιταλία, ξανά, αλλά, φυσικά, μακριά από το Μιλάνο. Δεν είναι ότι ο 28χρονος διεθνής Αργεντινός επιθετικός τα πήγε άσχημα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μια χαρά χρονιά είχε, με 13 γκολ και 6 ασίστ σε 28 ματς. Είναι περισσότερο, […]

Η… καρντιά του Ικάρντι, όπως και της συζύγου και μάντατζέρ του, Γουάντα Νάρα, θέλουν Τορίνο. Δηλαδή Γιουβέντους. Ιταλία, ξανά, αλλά, φυσικά, μακριά από το Μιλάνο.

Δεν είναι ότι ο 28χρονος διεθνής Αργεντινός επιθετικός τα πήγε άσχημα στην Παρί Σεν Ζερμέν. Μια χαρά χρονιά είχε, με 13 γκολ και 6 ασίστ σε 28 ματς. Είναι περισσότερο, που, ξέρετε τώρα: είναι λίγο περίεργο παιδί ο Μάουρο. Και η εντυπωσιακή σύζυγος και μάνατζέρ του, Γουάντα Νάρα, ε, είναι λιγάκι επιδραστική επάνω του. Αν η σινιόρα θέλει Ιταλία και όχι Παρίσι, τι να κάνει και ο Ικάρντι;

Άλλωστε, η αλήθεια είναι και ότι το ιταλικό ταμπεραμέντο μοιάζει πιο πολύ με το δικό του. Γι’ αυτόν ακριβώς το λόγο, όμως, ούτε το σκέφτεται να επιστρέψει στο Μιλάνο και την Ίντερ. Παρότι, αγωνιστικά, το πέρασμά του από εκεί ήταν εντυπωσιακό, με 111 γκολ σε 188 ματς, η παραμονή του στο Μιλάνο ήταν λιγάκι προβληματική.

Στο γήπεδο, “κεντούσε”. Η εκκεντρικότητα του ίδιου και της Νάρα, ωστόσο, δεν έγινε αποδεκτή από τους οπαδούς των “νερατζούρι”. Ποτέ δεν τα πήγε καλά μαζί τους και η ζωή στο Μιλάνο έγινε κουραστική.

Πάντοτε ήθελε Γιουβέντους!

Μετά το “διάλειμμα” της Παρί, λοιπόν και σύμφωνα με το “Footmercato”, o Μάουρο σκέφτεται να κάνει αληθινό κάτι που, το δημοσίευμα, αναφέρει ότι πάντοτε ήθελε!

Σύμφωνα μ’ αυτό, ο Ικάρντι πάντοτε έβλεπε με καλό μάτι τη μεταπήδηση στη Γιουβέντους. Αλλά αυτό δε θα το δεχόταν ποτέ η Ίντερ -για την ακρίβεια, ούτε τώρα το δέχεται (εύκολα): στη συμφωνία της με την Παρί προβλέπεται “ρητρα” 15.000.000 ευρώ, αν οι Γάλλοι τον δώσουν σε άλλη ιταλική ομάδα!

Πλην όμως, τον πρώτο λόγο τον έχουν πλέον οι Γάλλοι. Και ο Μασιμιλάνο Αλέγκρι, φυσικά, με τον οποίο το ρεπορτάζ λέει ότι ο παίκτης (και η Νάρα, βεβαίως…) μίλησαν ήδη. Οι προθέσεις του προπονητή της Γιουβέντους δεν έχουν γίνει γνωστές, αλλά οι πληροφορίες λένε πως κατ’ αρχήν, είναι θετικό. Βέβαια, η όλη υπόθεση είναι λίγο πιο περίπλοκη από τον συγκερασμό δύο επιθυμιών.

Αλλά όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά. Κι από… φωτιά, ο Ικάρντι, άλλο τίποτε.

Μιλώντας και για φωτιά, άλλωστε, λίγο… λάδι στην όλη υπόθεση έριξε και η Γουάντα. Στο ίνστα της εμφανίζεται, από την Ίμπιθα με… μαυρόασπρο ριγέ τοπ. “Μια πρόποση σ’ εμένα, σε όσα έρχονται τη νέα χρονιά και σε σένα”, γράφει απευθυνόμενη στο σύζυγό της. Αν η χρονιά θα φέρει… μαυρόασπρη ριγέ φανέλα και για τον Μάουρο, απομένει να φανεί…

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Wanda nara (@wanda_icardi)

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ