Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, η Ιαπωνία έκανε σκόνη και θρύψαλα την Μογγολία, πετυχαίνοντας 14 (!) γκολ! Σίγουρα, την εξέλιξη της εν λόγω αναμέτρησης δε θα την περίμενε ούτε και ο πιο αισιόδοξος Ιάπωνας φίλαθλος ποδοσφαίρου. Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ιαπωνία δεν έδειξε κανένα έλεος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μογγολίας. […]

Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2022, η Ιαπωνία έκανε σκόνη και θρύψαλα την Μογγολία, πετυχαίνοντας 14 (!) γκολ!

Σίγουρα, την εξέλιξη της εν λόγω αναμέτρησης δε θα την περίμενε ούτε και ο πιο αισιόδοξος Ιάπωνας φίλαθλος ποδοσφαίρου.

Για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, η Ιαπωνία δεν έδειξε κανένα έλεος στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Μογγολίας. Καθώς το φιλοδώρησε με… όχι 1, όχι 2, ούτε καν… 6 γκολ! Αλλά με 14 ολόκληρα γκολ! Καλά διαβάσατε! 14-0!

Τη διέσυραν την ομάδα της Μογγολίας, στην αναμέτρηση που έγινε στην πόλη Τσίμπα της Ιαπωνίας, αν και τυπικά γηπεδούχοι ήταν οι Μογγόλοι.

Ως προς τους σκόρερ 3 γκολ πέτυχε ο Οσάκο, ενώ από δύο γκολ πέτυχαν οι Ίτο, Ιναγκάκι, Φουρουχάσι. Από ένα πέτυχαν οι Μορίτα, Καμάντα, Μιναμίνο, Ασάνο, ενώ μπήκε και ένα αυτογκόλ.

Παρόλα αυτά, οι Ιάπωνες αν και σκόραραν 14 γκολ, δεν έγραψαν ιστορία, καθώς ρεκόρ αποτελούν τα 15 γκολ, απέναντι στις Φιλιππίνες, το 1967!

https://www.youtube.com/watch?v=DWlAia0xhOU

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για World Cup

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ