Σύμφωνα με το πρόσφατο μεταγραφικό μοντέλο της Γιουβέντους, που δίνει μεγάλη σημασία στο ταλέντο και την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή, προχώρησε η Βέκα Σινιόρα και στην περίπτωση του Νικολό Ροβέλα, ο οποίος ανήκει στην Τζένοα. Η Γιουβέντους συμφώνησε με την Τζένοα για την απόκτηση του περιζήτητου, 19χρονου μέσου Νικολό Ροβέλα, ο οποίος θα μείνει δανεικός στην […]

Σύμφωνα με το πρόσφατο μεταγραφικό μοντέλο της Γιουβέντους, που δίνει μεγάλη σημασία στο ταλέντο και την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή, προχώρησε η Βέκα Σινιόρα και στην περίπτωση του Νικολό Ροβέλα, ο οποίος ανήκει στην Τζένοα.

Η Γιουβέντους συμφώνησε με την Τζένοα για την απόκτηση του περιζήτητου, 19χρονου μέσου Νικολό Ροβέλα, ο οποίος θα μείνει δανεικός στην ομάδα της Γένοβας για τις επόμενες δύο σεζόν.

Ο 19χρονος αμυντικός μέσος έχει αγωνιστεί σε οκτώ παιχνίδια φέτος με τη φανέλα των ροσομπλού. Μάλιστα, πριν ολοκληρωθεί η μετακίνησή του, ο Ροβέλα αναμένεται να υπογράψει νέα συμφωνία με την Τζένοα, όπου πρόκειται να μείνει δανεικός μέχρι και το τέλος της σεζόν 2020/2021.

Στην συμφωνία μπορεί να συμπεριληφθεί ένας ακόμη παίκτης της Γιουβέντους, όπως ο Τζανλούκα Φραμπότα ή ο Μανόλο Πορτανόβα. Οι μπιανκονέρι θα τον κάνουν δικό τους με ένα ποσό που κυμαίνεται μεταξύ των εννέα και των δέκα εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα Gazzetta dello Sport.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ