Διεθνή

Η Γιουβέντους με φορά διέλυσε την Σπαλ και πέρασε στα ημιτελικά!

Η Γιουβέντους με φορά διέλυσε την Σπαλ και πέρασε στα ημιτελικά! | sports365.gr

Η Γιουβέντους το ντέρμπι με την Μίλαν είχε στείλει μηνυμα, στην συνέχεια κατέκτησε το Σούπερ Καπ και στο καμπιονάτο συνεχίζει να πλησιάζει στην κορυφή και στο κύπελλο κάνει επέλαση. Μπροστά της βρέθηκε η Σπαλ που έφαγε μια τεσσάρα και πάει στον μεγάλο ημιτελικό με την Ίντερ. Η Γιουβέντους κέρδισε εύκολα τη ΣΠΑΛ με 4-0 με […]

Η Γιουβέντους το ντέρμπι με την Μίλαν είχε στείλει μηνυμα, στην συνέχεια κατέκτησε το Σούπερ Καπ και στο καμπιονάτο συνεχίζει να πλησιάζει στην κορυφή και στο κύπελλο κάνει επέλαση. Μπροστά της βρέθηκε η Σπαλ που έφαγε μια τεσσάρα και πάει στον μεγάλο ημιτελικό με την Ίντερ.

Η Γιουβέντους κέρδισε εύκολα τη ΣΠΑΛ με 4-0 με τον Πίρλο να κάνει εκτεταμένο rotation και πέρασε στα ημιτελικά του Κυπέλλου όπου θα αντιμετωπίσει την Ίντερ.

Γιουβέντους – Σπαλ 4 – 0

Στους «16» πήγε να την… πατήσει, αλλά ξελάσπωσε ο rookie, Ραφία στην παράταση. Για αυτό και πρόσεξε λίγο περισσότερο απέναντι στη Σπαλ της Serie B και το αποτέλεσμα ήταν… μια βόλτα στο πάρκο. Η Γιουβέντους μετέτρεψε σε περίπατο τον προημιτελικό (4-0), ο Αντρέα Πίρλο έδωσε την ευκαιρία  σε τρεις ακόμη νεαρούς να κάνουν ντεμπούτο (Φατζόλι, Ντι Πάρντο, Ντε Γκράκα) και με πρωταγωνιστή τον Ντέγιαν Κουλουσέφσκι (γκολ και ασίστ), οι Μπιανκονέρι κανόνισαν ραντεβού με την Ίντερ, για διπλά «Derby D’ Italia» στις 3 και 10 Φεβρουαρίου με φόντο τον μεγάλο τελικό.

Ο Μοράτα άνοιξε το σκορ με πέναλτι στο 16′ (13 γκολ και 7 ασίστ στη φετινή σεζόν), με τον Φραμπότα να παίρνει τη σκυτάλη από ασίστ του Κουλουσέφσκι στο 33′, ανοίγοντας λογαριασμό στη Γηραιά Κυρία. Από δημιουργός, ο Σουηδός επιθετικός μετατράπηκε σε σκόρερ στο 78′, με τον Κιέζα να του δίνει την ασίστ και στο 90+4′ να βρίσκει κι ο ίδιος δίχτυα, έχοντας περάσει ως αλλαγή.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα
Ποδόσφαιρο

Άρης: Αγωγή Καρυπίδη σε αθλητική εφημερίδα

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος
Ποδόσφαιρο

Λίβερπουλ: “Οι ρεντς προσφέρουν τριετές συμβόλαιο στον Αμορίμ”, αποκάλυψε Πορτογάλος δημοσιογράφος

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι
Ποδόσφαιρο

Opta: Ο υπερυπολογιστής της «βγάζει» πρωταθλήτρια τη Μάντσεστερ Σίτι