Σύμφωνα με το πρόσφατο μεταγραφικό μοντέλο της Γιουβέντους, που δίνει μεγάλη σημασία στο ταλέντο και την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή, προχώρησε η Βέκα Σινιόρα και στην περίπτωση του  Τζιανλούκα Σκαμάκα της Σασουόλο. Και μάλιστα μέσα από την αγκαλιά της Μίλαν. Η Γιουβέντους συμφώνησε με την Σασουόλο για την απόκτηση του περιζήτητου, 21χρονου επιθετικού  Τζιανλούκα Σκαμάκα, ως δανεικός […]

Σύμφωνα με το πρόσφατο μεταγραφικό μοντέλο της Γιουβέντους, που δίνει μεγάλη σημασία στο ταλέντο και την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή, προχώρησε η Βέκα Σινιόρα και στην περίπτωση του  Τζιανλούκα Σκαμάκα της Σασουόλο. Και μάλιστα μέσα από την αγκαλιά της Μίλαν.

Η Γιουβέντους συμφώνησε με την Σασουόλο για την απόκτηση του περιζήτητου, 21χρονου επιθετικού  Τζιανλούκα Σκαμάκα, ως δανεικός για 18 μήνες αλλα με υποχρεωτική ρήτρα αγοράς 20-25 εκατ. ευρώ (συμπεριλαμβανομένων των μπόνους).

Ο 21χρονος ταλαντούχος επιθετικός, ο οποίος αγωνίζεται δανεικός τη φετινή σεζόν στη Τζένοα, βρισκόταν εδώ και καιρό στα ραντάρ της Μίλαν, ως 2η επιλογή πίσω από τον Νο1 στόχο για την επίθεση, Λούκα Γιόβιτς. Ωστόσο, σύμφωνα με τη «Gazzetta Dello Sport», η Γηραιά Κυρία είναι εκείνη που τελικά θα τον αποκτήσει

Στην τωρινή σεζόν ο Σκαμάκα έχει σκοράρει 2 γκολ στη Serie A και 4 γκολ στο Κύπελλο, όπου και πρόκειται να αντιμετωπίσει κατά πάσα πιθανότητα στις 13/1 την μέλλουσα ομάδα του (Γιουβέντους-Τζένοα για τους «16» του θεσμού). Παράλληλα, μετρά 33 γκολ με τις μικρές εθνικές της Ιταλίας και 7 σε 12 συμμετοχές με την Κ-21.

Κατηγορίες Ειδήσεων

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Serie A

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Διεθνή

Ομάδες

Όλες οι τελευταίες Ειδήσεις για Γιουβέντους

GoogleNews Ακολουθήστε στο Google News - Sports365.gr για να μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις.

Ακουλουθήστε μας σε Facebook, Τwitter, Instagram και Youtube

Share   Tweet  

ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ